Dag 4, donderdag 20 september

Door Peter & Janet Pruijn - A couple of years ago

Peter staat op tijd op om te gaan kijken bij het melken. Ondertussen werk ik ons reisverslag bij en maak een ontbijtje. Rond 9.30 u rijden we richting The Farmers Market in St. Jacobs. Mooi om de veilingmeester aan het werk te zien bij de koeienhandel. Over het algemeen zijn het Mennonieten die er hun waar daar verkopen. We eten daar wat bekijken de kramen en rijden terug naar Mark-A-Valley, op tijd om Bram  nog aan het werk te zien tijdens het melken in de middag.

Als Bram het werk klaar heeft neemt Jannie ons meer op een toer in de omgeving. We zien verschillende boerderijen. En  ook de plek waar Rinse en Jannie willen gaan wonen, daar wordt in het voorjaar een huis door hun gebouwd, daar lopen nu al de pinken van de boerderij die Rinse dan gaat verzorgen. We stoppen ook even bij het stuwmeer, elke winter vriest deze dicht en dan gaan ze er met snowbikes op. Lange afstand schaatsen met noren wordt hier niet gedaan. Hockey is favoriet.

Op de terugweg halen we pizza bij Tito’s in Arthur, want het is al te laat geworden om nog te koken. We eten bij Rinse en Jannie en borrelen nog wat na. Bram gaat op tijd naar bed, morgen is het voor hem weer om 4.45 u dag!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!