Dag 6, zaterdag 22 september

Door Peter & Janet Pruijn - A couple of years ago

We zijn weer onderweg, Peter is gedoucht voor 0,25 dollarcent. Ik gok maar even op de volgende camping voor een betere douche zonder muntjes....

Lekker buiten een ontbijtje op aan onze picknick bank in het zonnetje. Wel met vest aan. De wind is gelukkig gaan liggen, maar het is wel wat kouder. We rijden rond 9.30 weg, op naar Algonquin Park!!

We kiezen voor de snelste route over de 11 naar Huntsville. De laatste grote plaats voor Algonquin park. De snelweg leidt ons door het Muskoka Lakes gebied. Een van de oudste toeristische gebieden van Ontario. Onderweg stoppen we voor onze eerste Tim Hortons koffie...aanrader van Bram! O nee toch niet, nadat we de afslag hebben genomen kunnen we de Tim Horton niet vinden. Dus maar weer de snelweg op. We komen aan in Huntsville, doen  daar onze boodschappen bij de Metro, pinnen dollars en gooien de tank vol. Daarna stoppen we ergens langs de kant voor een zelf gemaakt bakkie koffie, Tim Horton komen we vast nog wel een keer tegen! We zitten lekker in het zonnetje bij een golfbaan. Mooi plekje.

We vervolgen de 60 die dwars door Algonquins park gaat. Stoppen nog even bij een outdoor winkel waar Peter nog een mooi houthakkersshirt scoort.

Na 40 km slaan we af richting Rock Lake campground. Wat is het hier mooi. Het zonnetje schijnt. De camping ligt aan een heel mooi rustig meer waar veel wordt kano gevaren/gepeddeld. Er is geen wifi beschikbaar. En er is momenteel ook geen stroom, uitgevallen door de harde wind van gisteren.

Gelukkig hebben we onderweg hout gekocht, want iedereen op de camping maakt savonds zijn eigen vuurtje. Peter is er mooi druk mee, want zo’n zakje hout is er zo doorheen, dus dat wordt sprokkelen in het bos! We heel gezellig, het is 19.30 u het wordt al donker en we zitten met een  mok koffie bij het kampvuur...

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan