Dag 10, woesdag 26 september

Door Peter & Janet Pruijn - A couple of years ago

Omi belt ons wakker om 8.00 uur. Gelukkig hebben we verbinding, want er is verder geen netwerk beschikbaar op dit plekje aarde.

Vanochtend bij daglicht eens bekeken waar we gisteravond waren beland in het donker! Prachtig plekje aan het meer, Lac du Monroe. Het heeft de hele nacht nog geregend. Wel is het heel zacht weer, in tegenstelling tot een paar dagen geleden. We maken een korte wandeling rond het meer en drinken koffie bij het informatiecentrum. De campingplaatsen liggen stuk voor stuk in een ‘eigen’ bosje. Mooi stukje natuur. Douchegebouw kunnen we niet vinden...

Rond 10.30 uur beginnen we onze reis naar Quebec. We rijden de weg terug die we gister in het pikkedonker al eens hebben gereden. Prachtige bosrijke omgeving.

Via de 15 en de 40 rijden we naar Quebec. Tussendoor stoppen we even voor een soepje. Gewoon random ergens in de buurt van Trois Rivieres. Blikje lostrekken, even opwarmen en we hebben een heerlijke lunch in onze camper. We rijden voornamelijk snelweg, dus geen hele spannende rit. Maar we kiezen voor de snelste weg naar Quebec. Quebec is nl. het verste punt van onze rondreis en vandaag leggen we op 1 dag de meeste km. af.

We zijn om 15.30 uur op onze KOA camping en boeken bij de receptie direct de bus voor de volgende dag om ons naar de stad te brengen. De camping oogt wat kaal, maar verder keurig!! Mooie douchegelegenheid en hele practische campingplaatsen. We settelen ons voor de camper onder de luifel en kunnen ondanks de regen prima buiten zitten. We hebben goede Wifi, wijntje erbij en genieten van ons rustmomentje. Straks lekker maaltje koken en morgen de stad in. Helemaal zin in!!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan