25 sept - ochtendwandeling en naar Zion - dag 10

Door Jos&Nelleke Schelfhout - A couple of years ago

Het is bijna jammer om hier al weg te gaan, maar vanwege de warmte is het beter om 's morgens vroeg te wandelen. Na een ontbijtje rijden we weer door de Valley of Fire. Het is bijna nog mooier, want gister was er bewolking, nu met de zon lijkt het echt of de rotsen in brand staan.  Om 8 uur dalen we af in de kloof, echt prachtig en gelukkig goed te doen met mijn knie. Om 9.30 uur op weg naar Zion.
Ik hoop op een camping met WiFi, want we hebben nauwelijks bereik vanaf het begin van de camperreis. We tanken 20 gallon (want de camper heeft ook veel dorst😭) en wij koffie met donuts. Je bent in Amerika of niet. Net voor Zion slaan we nog een nieuwe voorraad eten in. 
Zion ligt in een prachtige kloof, omgeven door rode hoge rotsen, die alleen toegankelijk is met een shuttlebus. Ze rijden heel frequent maar stoppen vaak en rijden langzaam, dus wel eventjes onderweg.  We gaan naar de Weeping Rock en willen morgenochtend wandelen bij The Narrows.
Canyon Campground heeft WiFi, full hookup en staat vol met grote RV's. Wat een verschil met de vorige campings. Maar nu dus ook tijd voor het thuisfront en dit blog.
Zion is erg toeristisch, maar dat heeft ook voordelen, want er zijn genoeg eettentjes. Wij zijn de pizzeria ingedoken, en hebben heerlijke calzone-pizza gegeten! 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!