8 okt. - Tot slot, en weer terug in Nederland - dag 22

Door Jos&Nelleke Schelfhout - A couple of years ago

Na een perfecte terugvlucht met een tussenstop in Minneapolis zijn we inmiddels alweer 5 dagen thuis en ook dat went weer snel. Wat een verschil in land, kleur en oppervlakte met Nederland. Wat hebben we een prachtig avontuur samen beleefd! Eerst de citytrip in San Francisco, die lijkt al weer ver weg; en daarna zelf de weg op met de camper door zoveel natuurschoon van West-Amerika. Zo'n camper wordt dan echt je eigen huisje. Het reizen en ontdekken van een land/streek op deze manier is ons uitstekend bevallen. (een volgende keer wel met een iets beter werkende navigatie).

Afin, dat hebben jullie allemaal op afstand mee kunnen beleven.   

Het wordt de komende tijd nog een klus om alle foto's door te spitten voor een fotoboek. Op deze site staan alleen foto's gemaakt met de iphone, maar we hebben uiteraard ook de fotocamera's gebruikt.

Dit was onze tweede verre reis buiten Europa, en van lieverlee gaan we bedenken wat ons volgende reisdoel gaat worden. Wordt het weer vliegen, naar een ander continent, of gaan we zelf een camper huren of aanschaffen om Europa verder te verkennen? Daarvoor zijn we gister op de camperbeurs wat inspiratie op gaan doen. Nou, er is héééél veelsmiley te koop op het gebied van campers. De hele winter de tijd om ons daarmee bezig te houden. En natuurlijk hebben we ook onze eigen oude caravan nog, en die moet volgend seizoen écht naar buiten!

Ik voeg nog een aantal afsluitende foto's toe en we bedanken jullie allemaal voor het lezen van ons blog.

Nieuwe camperaars veel succes (onze reviews gaan we nog geven bij de afzonderlijke onderdelen)   Hartelijke groet van Jos & Nelleke

 

Reacties

Ina v d Berg A couple of years ago

Jos en Nelleke, ik heb erg genoten van jullie belevenissen in West- Amerika.

Ina in t Veld A couple of years ago

Het was heel erg leuk om jullie prachtige reis op afstand mee te kunnen beleven. Genoten van de foto’s en verhalen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!