Voorbereiding

Door Verbruggen - 01-05-2019 22:11

Net terug van onze reis uit Thailand waren we al na aan het denken. Waar gaat onze reis volgend jaar naar toe. Papa wil graag nog een keer naar Canada. Waarom dan nog langer wachten. Nu is hij gezond en kunnen we het nog. Je weet nooit of dit over een paar jaar nog zo is. Papa kocht een boek over het westen van Canada. Af en toe hebben we hier in gekeken en nadat papa terug was van zijn vakantie (augustus). Is Marieke een reis gaan plannen van het oosten naar het westen van Canada. In september had papa er nog over nagedacht en vond hij het misschien beter om alleen naar het westen van Canada te gaan, want daar is al genoeg te zien. We willen graag op donderdag 30 mei gaan en dan tot vrijdag 28 juni. Marieke is weer een nieuwe reis gaan plannen en ook Rianne is gaan kijken wat er allemaal te doen is. Na de route een paar keer aangepast te hebben, waren we het eens geworden over de route. Op 26 oktober heeft Marieke een offerte aangevraagd. Op 3 november kregen we de offerte. De reis is wel wat duurder dan de reis naar Amerika, maar we zijn ook een paar dagen langer onderweg. Nog een paar kleine aanpassingen maken en natuurlijk moeten we ook nog vrij vragen op ons werk.

Op 10 november hadden we bezoek van Adrie, Wilma en Wilke. We hadden het over onze reis naar Canada en dat papa ook graag familie wil bezoeken. We zijn gaan zoeken op internet en vonden Debra Verbruggen (hier is papa al een keer op bezoek geweest). Met de hulp van Wilke hebben we haar een bericht gestuurd. We kregen ook al snel een berichtje terug. Het is de familie van papa. We hebben gegevens gevraagd en aangegeven dat we op 18 juni 2019 graag op bezoek willen komen. Dit vinden ze erg leuk.

Op 13 december kreeg Rianne te horen dat ze haar reis mocht gaan boeken. Marieke had een paar weken geleden al vrij gevraagd. Het is tijd om onze reis te boeken. Op 14 december hebben we dit gedaan. We kregen al snel reactie en er wordt gekeken of alle hotels nog beschikbaar zijn. Dit was niet het geval, maar de optie die we kregen is ook prima.

Begin januari kwam de rekening binnen en het eerste gedeelte hebben we meteen betaalt en op 5 januari 2019 is Rocky een nachtje wezen slapen in het hondenpension. Dit ging erg goed en in april is hij nog twee nachtjes wezen slapen.

Op 3 april hebben we onze vakantie afbetaald. Het aftellen gaat nu echt beginnen. We hebben ook meteen onze vliegtuigstoelen geboekt. Op 12 april kwamen de papieren binnen. Het is weer een mooi boekwerk en alle vouchers van de hotels en de auto zitten er in.

Op 22 april hebben we de Eta aangevraagd. Deze zijn gelukkig alle drie goedgekeurd. Daarna hebben we ook nog een mail gestuurd naar Nic en Deb. Op dinsdag kregen we reactie. Ze verwachten ons nog steeds en we mogen daar blijven voor het avondeten en misschien komt er ook nog wat meer familie van papa. Dat zou leuk zijn. Papa kijkt er nu al naar uit.

Het is alweer 1 mei. Dat betekent dat onze reis aan het einde van deze maand gaat beginnen. Vandaag hebben papa en Marieke samen de veerboten geboekt. 

Op 29 mei hebben we in de avond eerst afscheid van Rocky en daarna kon het inpakken beginnen. Nu zijn al onze spullen gepakt en kan morgen eindelijk ons avontuur beginnen.

Onze vluchtgegevens voor morgen:

KL 681 Amsterdam - Vancouver

  • Vertrek do 30 mei 2019 15:25 
    Amsterdam - Schiphol (AMS), Nederland
  • Aankomst do 30 mei 2019 15:50 Terminal M 
    Vancouver - Vancouver Intl. (YVR), Canada
  • Totale reistijd 9h25m
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan