Blountstown en diepzee vissen vanuit Panama City Beach (FL)

Door Inge Kru - A couple of years ago

Gisteren zijn we na een korte rit in Blountstown aangekomen; bij onze vrienden, die een jaar geweldig voor onze dochter hebben gezorgd toen zij daar een jaar de High School bezocht. Langs de weg constant de schade van Hurricane Michael zichbaar aan bomen en gebouwen. Nog veel blauwe dekzeilen op de huizen om droog te blijven. Sommige onherstelbaar beschadigd, anderen al helemaal weer op en top opgeknapt. Ligt er aan of je verzekerd was natuurlijk, wat $ 3.000 per jaar kost aan premie. Dat kan niet iedereen betalen.

We kwamen zonder problemen aan bij het nieuwe huis van J en L, waar we ons vergaapten aan ….. alles. We kregen ook een tour door de nieuwe fifth wheel (camper); ongelofelijk zo groot en luxe. Zelfs met een elektrisch haardvuur.  Het is niet te geloven.

Vanmorgen (maandag) moest Remco vroeg uit de veertjes om met J te gaan diepzeevissen vanuit Panama City Beach. Het was een zes uur durende trip, ze waren om een uur of vier pas weer terug in PCB, waar L en ik ze op zaten te wachten. Wij hadden de dag lekker doorgebracht met winkelen in PCB.

Het is red snapper seizoen, dus er was een vracht van die enorme vissen gevangen. Ze werden schoongemaakt en mee naar huis genomen. We gaan ze morgen opeten bij de dochter en schoonzoon van onze vrienden. Ben benieuwd. Ze zien eruit als enorme goudvissen, eerlijk gezegd.

Vanavond van die enorme steaks van de bbq eten. We hebben het recept van de marinade opgeschreven deze keer.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!