Crooked River State Park

Door Inge Kru - A couple of years ago

Woensdagochtend om 8 uur al vertrokken uit Blountstown, na weer een heerlijk Amerikaans ontbijt dat onze vrienden voor ons hadden klaargemaakt. Het zijn zulke enorme lieverds, deze mensen. Altijd lastig dat afscheid nemen, vooral omdat je niet weet wanneer je elkaar ooit weer ziet.

De snelweg op richting Jacksonville, oostwaarts. Een flink stuk rijden. Doorgaans is het vrij rustig op de snelweg, alleen bij de steden is het weer druk. Soms. Langs de snelweg waren we even gestopt en kwamen daar een handigheidje tegen: een windshield washer. Auto op het parkeerplaatsje rijden en hup: allemaal water op je voorruit. Die ook weer schoon.

In Jacksonville deden we boodschappen, waaronder een zak met vijf kilo ijs voor in de koelbox. Dat is echt onmisbaar. En gelukkig overal te koop. Er zijn ook speciale witte huisjes die in feite een grote ijsblokjes machine zijn. Een paar dollar erin en dan komt vanzelf je zak ijs eruit rollen. 

Vanaf Jacksonville noordwaarts en zo weer Georgia in. Natuurlijk staan we weer met ons tentje op een camping in een state park. Dus prachtig in de natuur. Dit keer aan de rivier. Bij elke plaats is er elektra, water, een picknicktafel en een vuurplaats. We aten pas laat en moesten nog snel afwerk maken. In de verte rommelde het en er vielen al kleine spettertjes. Die nacht heeft het echt enorm gegoten. De hele nacht. De tent is waterdicht. Helaas hadden we ramen en deur gedeeltelijk open laten staan en dat was niet grappig. Vanmorgen alles weer kunnen drogen gelukkig.

Vandaag een trail gelopen hier in het State Park. Eigenlijk is het daar gewoon te heet voor. Maar ja, daar komen we voor. Morgen pakken we de boel weer op.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!