Gesiene en Henk in Amerika

Door Gesiene en Henk Huuskes - A couple of years ago

Reisverhaal Amerika.                                                                             13-9-2018.

Hier dan het eerste deel van ons reisverhaal. Ik probeer het in dezelfde schrijfstijl te doen dan ons verhaal uit Nieuw Zeeland. Trouwens wie er belangstelling heeft voor dat reisverhaal  het staat nog steeds op internet. Als je intikt Gesiene en Henk Huuskes in Nieuwe Zeeland , zonder spaties, krijg je het verhaal op het scherm.

Dag 1.  Donderdag 13-9-2018. Heenreis

Vanmorgen om 5.00 uur belde Rudie en Marianne bij ons aan klaar om te vertrekken naar Amerika. 5.15 uur kwam Rick ons ophalen. De weg naar Schiphol ging voortreffelijk en wij waren dan ook om 07.15 op Schiphol. Ruim op tijd toch. Wij konden direct de bagage afleveren en toen door naar de security.  Het verliep allemaal vlot. Voordat wij het wisten stonden wij aan de andere kant van de douane. De controle was wel preciezer dan wij gewend waren ook de handbagage moesten wij openmaken om te kijken of wij verboden dingen mee hadden genomen. Natuurlijk niet, zo zijn wij niet. Manon en Martijn belde nog even of het eerste gedeelte van de reis goed was verlopen.

Om 10.00 uur vertrok het toestel (A310) naar Frankfurt. Vervolgens om 14.00 uur door naar San Francisco. En om 16.00 uur (tijd San Francisco) waren wij over, dat is 11 uur non stop vliegen naar Amerika met een Boeiing 777. Dat is een hele ruk, maar je moet er iets voor over hebben. Toen wachten op de shuttlebus. Het bleek achteraf dat je moet bellen naar het hotel. Nadat Gesien had gebeld weer wachten. Een andere chauffeur had ons verteld dat die shuttle bussen witte smalle bussen waren met op de bussen de namen van de hotels waar zij voor reden. Geen enkele bus die daar aan voldeed. Tot op een gegeven moment een zwarte bus weer wegreed, en daar stond de naam “red roof inn hotel” op. Dus weer bellen en na een half uur werden we eindelijk opgehaald en naar het hotel gebracht. Ondertussen natuurlijk om ons heen kijken of wij Trump zagen. Trump is de nieuwe opperhoofd van de Amerikanen. Wij hebben hem niet gezien. Dat zou je niet zeggen in Nederland is hij constant op de televisie maar hier zie je hem niet. Toen naar het hotel. Dat was ongeveer 20 minuten rijden vanaf het vliegveld. Vervolgens Ingecheckt. De kamers zien er goed en verzorgd uit. Meteen maar even nagevraagd hoe wij vrijdag het beste naar Cruise Amerika konden reizen. Vanavond vroeg naar bed, wij hadden wel wat slaap in te halen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!