Naar Canada

Door Hans Mestrum - A couple of years ago

Maandag vertrokken naar Canada. We hadden een voorspoedige reis met de KLM. Fijn dat het rechtstreekse vlucht was. De reis duurde 9 uur met prima verzorging onderweg.

De huurauto van Alamo ging ook soepel. We kregen een mooie Toyota Coralla. Fijne auto bleek later al.

We hebben wat dollars gepind op het vliegveld, gewoon met je pinpas. De rest van de betalingen gaat hier contant of via je credit card met pincode.

We zijn via een leuke app van Gypsy Guide op de iPhone van het vliegveld naar Canmore gereden. Die gaf ons ook uitleg en leuke anekdotes.

De app wist natuurlijk niet waar we moesten zijn dus dat moesten we zelf even uitzoeken. Gelukkig had ik via Google streetview al eens rondgekeken in Canmore, En zag ik een eettentje dat ik herkende. Daar rechts zat het hotel. Snel gevonden dus. Later die avond de mifi router van Keepgo operationeel gemaakt zodat we ook via de iPhone bij het internet konden. In het hotel via WiFi de kaarten van Canada voor Waze de route app gedownload. Dus nu hebben we alle routes via waze (ook zonder internet)

Daarna stadje Canmore verkend, Prachtige vogelgeluiden gehoord die je bij niet kent. De konijnen liepen door het stadje. Heerlijk helder water stroomt door het riviertje en het uitzicht op de Rockies is fenomenaal, zeker met die ondergaande zon.

Nog even lekker wat gegeven en gedronken en gekeken waar de supermarkt is.

Vroeg naar bed want we waren immers 8 uur langer op ;-)

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!