Jasper verkennen

Door Hans Mestrum - 21-07-2019 04:41

Gisteren (vrijdag) was een regenachtige dag in Jasper. Dus lekker uitgeslapen en daarna op ons gemak Jasper verkend. We hebben Bear Spray gekocht, want dat wordt wel aan geraden. De man in de Outdoorwinkel legde ons alles piekfijn uit. Hoe het werkt en dat het dus een wapen is. Je kunt er een beer mee verjagen maar je moet hem (of haar) wel tot 3 meter dichtbij laten komen anders werkt het niet, Bij 3 meter of minder werkt het voor 100%. Uh wel dichtbij...

Ook zijn we koffie wezen drinken in the Bear Paw Backery, een hippe tent met heerlijke eigen gemaakte plaatcake met vruchten naar keuze ertussen. Foto’s van dat tentje zie je hierboven.

Verder wat geshopt. ‘s Avonds heerlijk gegeten in Harvest, ook een hip tentje waar maar 15 tafels stonden en waar ze tapas serveerden. Het was verrukkelijk en bijzonder.

Ik had voor in her vliegtuig wat series van Neflix gedownload voor in het vliegtuig. Nou daar hebben we ook nog gebruikt van gemaakt. ‘s Avonds keken we nog een aflevering van Undercover, die serie hebben we niet gevolgd.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan