Naar Clearwater

Door Hans Mestrum - A couple of years ago

Vandaag, zondag, van Jasper naar Clearwater gereden. Ongeveer 360 km. Goed te doen en prachtige omgeving. Zo reden we langs Mount Robson, de hoogst berg van Canada. Uiteraard stopten we daar bij het visitors center voor een kop koffie. En daar zagen we “onze Senna” ;-) Natuurlijk even een praatje gemaakt met de hond en zijn baasje.

De volgende stop was bij Blue River, inderdaad vlak bij de rivier. Heerlijke koffie, zeker toen ik opmerkte dat de koffie hier in Canada wat aan de slappe kant is, kregen we gratis den dubbel shot ;-) Leuk gesprekje met de Française. Ze zijn hier sowieso erg meedenkend overal zonder dat je het gevoel krijgt dat het niet gemeend is.

In Clearwater hebben we wederom een mooie en grote kamer. We hebben vanmiddag ook even rondgelopen in het dorpje, nou ja meer een bungalowwijk. Veel meer is er niet. Wel wat restaurants omdat de highway naar Kamloops en Whistler hier door loopt.

We zijn ook nog even Wells Gray Park ingereden en daar een mooie wandeling gedaan met leuk uitzicht. Morgenvroeg bezoeken  we nog een aantal watervallen en rijden we door naar Lac le Jeune vlakbij Kamloops, midden in de natuur bij 2 meertjes. We zijn weer benieuwd.

Oh het is hier nu 30 graden. Weer wat anders dan de 10 graden in de Rockies 😀

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!