Telegraph Cove: wat een ervaring!

Door Hans Mestrum - A couple of years ago

Wat een ervaring was Telegraph Cove. Eigenlijk niet te beschrijven hier. De weg ernaar toe was al een ervaring, want we reden echt meer dan 300 km door niemandsland. Alleen bossen en bergen. Geen huizen niets. Zelfs geen bereik met je telefoon. Om de 100 km stond er een telefoon langs de weg waar je mee kon bellen. Enerverende ervaring die rit.

in het historische Telegraph Cove staan oude huisjes uit de jaren 20 van de vorige eeuw. Op palen boven het water. Geen dorpje maar enkele huisjes, een restaurant, koffieshop, een haven en een camping. Bijzonder.

wij sliepen in het huis met de trap. Het oude huis van de eigenaar van de houtzagerij die er eens was. Alles nog in tact uit de jaren 20. 4 slaapkamers en een serre, keuken, en woonkamer die de gasten evan het huis mochten gebruiken, alles van hout dus geluid genoeg.

De beren en walvisexcursies waren adembenemend. Zoveel natuurpracht. Heel veel grizzly beren gezien en orca,s op jacht nar dolfijnen, de gids en schipper stonden te dansen op de boot. Dit hadden ze zelf ook nog nooit gezien.

Fotos in overvloed maar op de andere camera. 

En inderdaad geen WiFi en amper bereik. Maar heerlijk eten en ontzettende gastvrijheid. Dus we hebben genoten.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!