Voorbereidingen

Door Dann on the road - 28-02-2019 15:52

We zijn druk bezig met de voorbereidingen. De meeste campings zijn geboekt, alleen nog Yosemite maar dat kan pas op 15 maart. Dan zitten we met het hele gezin klaar met verschillende laptops. Alsof we een kaart voor Adele willen bemachtigen. Best een raar idee dat dit al zo vroeg moet, het mooiste zou zijn wanneer we gewoon op de bonnefooi konden reizen. Het is niet anders, we hebben het er graag voor over, we zullen niet nog eens zo snel met zn vieren door een deel van Amerika gaan reizen. 

Verschillende boeken zijn al verslonden (allemaal van de bieb anders wordt dit wel een erg dure hobby), ideetjes worden steeds groter in ons hoofd. Luna wil graag paardrijden, maakt eigenlijk niet zo uit waar precies. Finn wil vooral mooie foto's maken en naar bepaalde free run spots in Los Angeles en New York. Paspoorten voor de kinderen zijn ook aangevraagd, we proberen zoveel mogelijk nu al te regelen. Dat is beter voor onze bloeddruk. 

Gelukkig is inmiddels de shutdown ook weer voorbij waardoor we wat meer informatie over de parken kunnen vinden. We hebben er zin in! Het is pas februari dus we hebben nog tijd maar zoals zoveel dingen zal de tijd vliegen.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan