What happens in Vegas stays in Vegas

Door Dann on the road - 31-07-2019 16:55

Na een treinreis uit Delft, 2 uur wachten in de rij om door de douane te komen en onze koffers in te leveren (tjezus wat druk op Schiphol), 10 uur vliegen (wel hele leuke films gezien) en nog een uur wachten in de rij om weer door de douane te komen in Las Vegas, zijn we dan eindelijk gearriveerd in ons hotel Excalibur. En eigenlijk heel gek, op een of andere manier vonden we het meevallen en is het voorbij gevlogen. 

Het is gelijk indrukwekkend, een enorme hal met veel gokmachines met veel toeters en bellen. Het gerinkel van geld hoor je niet meer omdat alles digitaal is, en daardoor de romantiek er wel wat vanaf is, maar daarvoor in de plaats zijn er allerlei andere geluidjes bedacht. We kijken onze ogen uit. Na te zijn ingecheckt en onze kamer te hebben bekeken gaan de mannen op gitarenjacht. Gert heeft gegoogled en een guitarstore gevonden waar hij een reisgitaar gaat kopen. Wij (Luna en Yoka) gaan eerst even chillen. Het is inmiddels vier uur in de middag in Vegas maar voor ons is het toch al voorbij middernacht. Gelukkig heeft Luna nog even in het vliegtuig geslapen. Maar om toch nog even wat verder wakker te blijven gaan we zwemmen. We hebben keuze uit vier verschillende zwembaden dus daar komen we wel uit. Beetje zwemmen, beetje mensen kijken, ook daarmee kijken we onze ogen uit. 

De mannen hebben een gitaar gevonden en nemen ook nog even een plons. Natuurlijk willen we nog wel wat van de strip zien in het donker dus we hopen maar dat het niet te laat donker wordt. Nog even naar de kamer, niet te lang anders vallen we gelijk in slaap. Hup, we doen net of we gek zijn en gaan de strip op. Had ik al verteld dat het loeiwarm is hier? Tjezus wat is het warm. Het eerste wat we tegenkomen is een Shake Shack (hotdogs, chicken burgers) om te eten en daar wilde Finn graag naartoe dus die kunnen we gelijk afstrepen. Nu staat Luna echt op omvallen dus Gert en Luna gaan samen terug naar de kamer. Finn en ik wandelen nog even verder in de gekte en genieten van de lampjes, mensen, gekke winkels en enorme reclame schermen. Dan vinden ook wij het genoeg geweest en gaan terug naar Excalibur. 

Las Vegas, wat een bizarre stad. Zoals de taxichauffeur al zei op weg naar het hotel: 'Vegas? You might have to explain one or two things to your daughter'. Ontzettend gaaf om te zien en mee te maken. Morgen gaan we de camper ophalen en daarna eerst voor een korte rit naar Kingman en daarna naar Grand Canyon. Excited!

 

Reacties

O-ma 31-07-2019 19:01 {{button-59118}}

Aan eten met emil mooi om te lezen

Whim 31-07-2019 22:57 {{button-59132}}

Sounds good folks! Al iets in een slot machine gedaan...?
Foto van de gitaar please!

Regards, Whim
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan