Van Las Vegas naar Kingman

Door Dann on the road - A couple of years ago

De tweede dag van onze trip bestond uit wakker worden in Las Vegas, camper ophalen en tuffen naar onze eerste bestemming met de camper naar Kingman. Zo gezegd zo gedaan.

Yoka en Gert-Jan trokken er vroeg (7uur) op uit om een wandelingetje te maken en een ontbijtje te scoren. Gelukkig is Vegas 24u per dag open. Een gezond ontbijtje scoren is niet gemakkelijk. Maar we werden geholpen door onze beste vriend (iedereen is hier superaardig) bij de Subway.

Wat aan Vegas wel grappig is, Vegas toont ook aan dat Chinezen en Amerikanen veel meer met elkaar gemeen hebben dan dat ze zelf (lees Trump) denken. Er wordt in Vegas alles nagemaakt wat je maar kan bedenken. De Neon reclame springt je oogkas in. Het krioelt er van de mensen. En overal is muziek.

Na het ontbijt gingen Gert en Finn naar de gym en daarna zijn Luna en Finn nog even lekker zwemmen. De boel weer ingepakt en afgeleverd bij de receptie zodat we nog een paar uurtjes in Vegas gaan rondkijken voordat we worden opgepikt om de camper op te halen. 

Eventjes een camper ophalen en het grote avontuur tegemoet blijkt niet zo eenvoudig. Na 4 uur wachten, een video met instructies (veels te veel info voor een paar mensen met een jetlag), papierwerk en de camper inladen zaten we op de weg. Op weg naar Kingman. Waar we om 21:30 aankwamen. Overigens ging dat op weg niet zo maar. Onze Max Verstappen moest eerst de camper een beetje onder de knie krijgen en dat viel niet mee. De kinderen weten in ieder geval het nut van gordels en nadat de rem tig keer goed was uitgetest en Yoka een paar keer met haar tanden het dashboardkastje had geramd, konden we laag en traag op pad. Omdat we zo laat pas konden vertrekken kwamen we in het donker bij de camping aan maar wat dan heel fijn is is dat er gewoon een envelopje klaar ligt met een kaartje waar je plaats is. Heel gastvrij en makkelijk. 

Reacties

Nienke A couple of years ago

Wat heerlijk om jullie avontuur zo te volgen!
En fijn dat Gert Jan Max Verstappe trekjes heeft 😂.
Geniet lekker verder! Kus

Sasseki A couple of years ago

Lekker geschreven 👍🏼
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!