Tweede dag Grand Canyon

Door Dann on the road - A couple of years ago

Vandaag zijn we weer vroeg wakker wat overigens op deze campings helemaal niet ongebruikelijk is, ik denk dat iedereen gewoon niets wil missen. Bij de camper plaats staat meestal wel een picknicktafel en terwijl ik daar zat kwam er een kolibrie voorbij. Gelukkig bleef hij even zitten anders zou je hem niet zien. Natuurlijk heb ik de vogeltjes weleens op een plaatje of op tv gezien maar ze zijn echt heel klein. Ontzettend leuk om te zien. 

Vandaag gaan we de rimtrail lopen, dit is het pad langs de canyon. We gaan met de bus naar het Train Depot en vandaar lopen we naar het Visitor Centrum. Maar voordat we dat doen, gaan we eerst eens de camper een beetje indelen. Er is zoveel te zien en te doen dat we hier nog niet aan toe waren gekomen. Ieder zijn eigen kastje met kleren en inmiddels hebben we ook onze andere spullen een eigen plekje gegeven. Dit lijkt net of we nogal georganiseerd zijn maar dit is meer een soort zelfbescherming. We zijn namelijk nogal chaotisch en zo denken we dat we niet teveel tijd gaan spenderen met zoeken (hopen we). Vandaag ook even tijd genomen om even helemaal niets te doen en een boek te lezen. 

De uitzichten vanaf de rimtrail zijn spectaculair, iedere hoek is weer anders. Bijna jammer dat er andere mensen zijn. Weer terug met de bus stoppen we nog even bij Yavapai Lodge voor een biertje en een snack. In het donker zijn we weer teruggelopen (en dan is het ook echt donker!). Morgen pakken we de boel in en rijden we naar Antelope Canyon en Page - Lake Powell.

Reacties

Joke van Dam A couple of years ago

Vandaag hadden we het varend corso in Delft met het thema wow en dat is de Grand Canyon ook. Adembenemend mooi! Geniet van jullie reis.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!