On the road to Monument Valley

Door Dann on the road - 06-08-2019 01:27

Voordat we weer on the road gaan nemen we eerst nog een duik in Lake Powell. En een muziekje maken op het strand. Het onweer is weer weggetrokken en de temperatuur is best aangenaam (lees ergens rond de dertig graden). We nemen interstate 98 en gaan verder Navajo nation in richting Monument Valley. 

We rijden een alcoholvrij staatje in. Dat heeft een reden. 80% van de misdaden heeft alcohol als basis. Dat is best een beetje veel. De omgeving hier komt bekend voor. We associeren dit direct met films en strips. Western met name. De foto's spreken voor zich. imposante rotsen zo uit de scenes van Once upon a time on the West. John Wayne is hier ook een grote jongen. Onze camper staat midden tussen de rotsen. Prachtig. De rest is een soort woestijn. In de avond eten we bij de Native Americans in het restaurantje wat ze runnen. Overigens runnen ze niet alleen de campground en het restaurantje in de buurt. Ook gasstation, supermarkt en soort garage, bios wordt door deze groep mensen gerund. Staaltje monopolie en ondernemersgeest. Met name de bios ter grote van een huiskamer maakt indruk. Het eten was ok, maar een alcoholvrij Carbernet Sauvignon laat Gert-Jan voortaan staan. Het leuke van reizen met de Oranje Nederlandse stroom is, dat Luna in het zwembad een leuk meisje ontmoet waar ze een dag en een ochtend mee optrekt. Vervolgens trekken we verder naar Moab bij Arches National Park. Daar zullen we twee dagen zijn. Tijd om de was te doen. 

Reacties

O-ma 06-08-2019 08:53 {{button-59385}}

Moet ook gebeuren even pauze

O-ma 06-08-2019 08:54 {{button-59386}}

Moer ook gebeuren

Mark Schermer 06-08-2019 19:06 {{button-59412}}

Wel supergaaf om dit verslag te lezen. Zo kunnen we toch iedere dag een beetje bijblijven. Fantastisch verhaal en geweldige foto's!

Rob 06-08-2019 21:57 {{button-59423}}

Elke dag weer een feestje om met een heerlijke Leffe triple in de hand jullie foto’s en belevenissen te ervaren. Superleuk ... Utah lijkt me trouwens een uitgewezen plek voor jullie zomerhuis. Have fun !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan