De natuur in. Zonder poeha, maar met een uitzicht van jewelste

Door Dann on the road - A couple of years ago

Ontbijten bij Denny's. Ieder genoeg calorieen binnen om het minimaal 1 dag uit te houden. Alhoewel Yoka en Gert-Jan kozen voor groenten. Ook wel eens lekker. Vervolgens zetten we koers naar Capitol Reef om op een natuurcamping te kunnen staan. Zonder wifi. Zonder stromend water. Zonder douche. Maar dat hebben we bijna allemaal in de RV (behalve de wifi, fasten your seatbelts). De route naar Capitol Reef is weer mooi. En we kwamen er tijdens de route achter dat 80 miles per uur (128 km/h) hard zat is met de RV. Dan gaan namelijk de ruiten trillen. Dus iets terug naar 70 doet het beter.

In de middag gaan Yoka en Finn een hike doen. Luna en Gert-Jan blijven bij de tent. Luna leest haar zoveelste boek uit. En Gert-Jan schrijft zijn eerste liedje op de gitaar die niet voor niets gekocht is. Met Luna in de camper moet Gert-Jan het doen met drie herten als publiek op 2 meter van de camper af. Maar die houden wel van een country achtig deuntje blijkbaar. De herten zullen de komende dag heel dicht bij blijven. Raar. Want wellicht zouden ze wat meer schuw moeten zijn.

De hike is volgens de ranger een mooie die langs de kreek loopt, hij was er alleen bij vergeten te vertellen dat het stijl omhoog gaat. Maakt niet uit, we doen net of we gek zijn. En de zeurende familie die even voor ons liep gaf ons het gevoel dat we veel sneller en fitter zijn. Het begint bijna saai te worden maar ook dit was weer bijzonder. Uitzicht over de vallei en over paadjes langs de afgrond. Blijft toch raar, ik (Yoka) heb toch echt hoogtevrees maar gewoon nergens last van. Helemaal bovenop de berg puffen we nog even uit, zien de zeurende familie al puffend en steunend aankomen, maken nog een paar foto's en zwaaien de familie uit. 

In de vroege avond gaan Finn en Gert-Jan nog een hike maken en komen op een zeer fraaie top van een berg terecht. Niemand in de buurt behalve die twee. Ze maken een paar super fraaie foto's, genieten van het uitzicht en zetten de pas erin om voor zonsondergang weer thuis te zijn. 

In de avond maken we ons eerste kampvuur. Waarvoor dank voor de Amerikaanse reiziger naast ons die wel een lucifer en firestart bij zich had en zo vriendelijk was ons fikkie aan te steken. Finn maakte nog een aantal zeer fraaie foto's van de sterren met rotsen. Wat een verschil met de vorige camping die aan een weg lag, het is doodstil en dat slaapt heerlijk!

Reacties

Tineke A couple of years ago

Hallo luitjes,
Wat leuk om op deze manier een beetje met jullie mee te reizen. De foto's erbij maken de pret compleet. Mooie een achtbaan aan belevenissen... wat nemen jullie een hoop mooie herinneringen mee!
Heb nu het voordeel dat ik tijd zat heb om op 't gemakkie jullie bijzondere ervaringen te lezen :)
Ik zou zeggen: Go Yoka!
Geniet!!!!

o - ma A couple of years ago

alles even mooi.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!