Pauzedag voor Jut en Jul en Downtown voor Snip en Snap

Door Dann on the road - 21-08-2019 22:00

Dit is de laatste dag dat we van ons campertje genieten en op een camping staan. Dat is aan de ene kant best lekker (4.500 km is voor nu genoeg) maar aan de andere kant ook weer jammer. We hebben ontzettend genoten van alle mooie plekken, de vriendelijkheid en behulpzaamheid overal en van alle kampvuurtjes en natuur. Maar we kijken ook erg uit naar New York. Maar voor het zover is gaan Luna en Yoka een beetje chillen en intussen alle spullen weer in tassen proppen en gaan de mannen naar Downtown Los Angeles. 

Snip en Snap bestellen een Uber en anderhalf uur later (LA is een tikkie groot) worden ze afgezet op Melrose Ave. Finn heeft deze straat uitgekozen om de coole shops. Kleren die je niet in Nederland zou moeten kunnen krijgen. Ze kopen een milkshake en zijn klaar voor de wandeling en shoppen in de straat. Maar met een mikshake kan je natuurlijk geen kleding winkel in. Dus moeten Snip en Snap even wachten buiten de winkel. Voor de winkel staat een vage jongen in een gele hoodie stickers te plakken op een etalage. De bewaker van de winkel staat het toe, houdt een oogje in het zeil, terwijl de adhd bewegelijke Hobo (zwerver) aan de slag is. Totdat Finn opmerkt: "joh dat is geen bewaker van de winkel.... dat is een bodygard. Dat is geen zwerver, dat is Justin Bieber!" Mr Bieber was duidelijk voor zichzelf bezig (hoodie tot ver over zijn hoofd getrokken), groet vriendelijk mensen die hem aanspreken (een jongen ging voor hem zingen... wat aandoenlijk wel een beetje plaatsvervangende schaamte opriep)... en off Bieber goes. De heren shoppen wat, eten en drinken wat en gaan na de spits met een Uber weer naar huis. Dat was een leuk ritje trouwens. Erg toffe Uber driver waar Snip en Snap mee dubbel lagen in de Uber. Zelfs zo erg dat de Driver op een gegeven moment zegt: Ok, this is probably not the best thing to hear a Uber driver say to you guys, but..... where the fuck are we? Het was zo gezellig in de taxi geworden, dat hij wat afslagen gemist had. 

Bij de camping aangekomen om 21u, duiken we nog even het zwembad in op deze dag mee af te toppen.

Intussen hebben de dames dus dat chill dagje. Eerst werkt Yoka de achterstand in verslagen weg en ontbijten ze op zn Amerikaans; ei met spek. Ok genoeg gedaan, eerst eens een duik in het zwembad. Beetje duiken, beetje hangen op de band, beetje salto's maken (Luna dan), dat soort werk. Nu is het dan toch echt tijd om op te ruimen en te zorgen dat we de camper morgen weer netjes kunnen afleveren. Op het gemak wordt alles verzameld, weer in de tassen gestopt, nog wat wassen gedaan, soppie door het campertje en alles is weer spik en span. Natuurlijk nemen we tussendoor ook nog een duik en maken we wat eten op wat we niet mee kunnen nemen. 

Eerder hadden we gezien dat er een stukkie terug een Brewery / Restaurant zit en aangezien we daar goede ervaringen mee hebben besluiten Jut en Jul daar te gaan eten. Natuurlijk hoort daar een eigen gebrouwen Heifenwezen bij en voor Luna een overgrote Sprite. Ook hier weer levensgrote televisieschermen met baseball en American Football en ook dat went. Best wel leuk om af en toe een beetje sport mee te pikken en inmiddels leidt het ook niet meer af. Na het overheerlijke eten besluiten de dames dat er best nog wel een toetje in kan dus er wordt een Cookie/m&m/caramel Sundae besteld.  Weet je als je zo'n ding deelt dan moet het best te doen zijn toch? Ok, je zou denken dat de porties beter ingeschat zouden worden. Op ongeveer de helft gooien Jut en Jul de handdoek in de ring en taaien ze af (ietwat traag door de volle buiken) naar de camping. Niet veel later arriveren de mannen en na de laatste duik in het zwembad gaan we vroeg het mandje in.

De wekker staat op 6 uur zodat we vroeg bij El Monte RV kunnen zijn. Onze vlucht gaat om 14.00 uur naar New York en de shuttle van El Monte naar LAX om 9.00 uur. Inmiddels beginnen we het verkeer hier een beetje door te krijgen en zijn we liever te vroeg dan dat we pukkels van de stress krijgen. 

Volgende halte: New York City!

Reacties

O-ma 21-08-2019 22:54 {{button-59792}}

Spannend

Saseki 22-08-2019 00:28 {{button-59793}}

Hahaha geweldig!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan