Op naar New York City. The City that never sleeps.

Door Dann on the road - A couple of years ago

Voordat we onze vlucht kunnen nemen, moeten we eerst de RV inleveren. En dat moet mokertjesvroeg. Dus om 6uur het bedje uit, om door het drukke verkeer van LA om 8u op de stoep te staan bij de verhuurder. Het ophalen van de camper in Las Vegas kostte bijna 4 uur. En we moeten een vlucht halen om 14u. Het is vanaf de camper inleverplek nog een uur naar airport. Reken maar uit dus... er moet niet te veel misgaan en we gaan op zeker. Dit keer ging het supersmooth. We zaten om 9u in de shuttlebus naar LAX airport en waren ruim op tijd. Toch prettig. 

Na een prima vlucht komen we rond de klok van 11uur savonds New York tijd aan op JFK. Met een taxi gaan we naar het hotel, toch jammer dat die ouderwetse chevrolets er niet meer zijn. Misschien maar goed ook want de luchtvervuiling is nu al duidelijk aanwezig. Het is benauwd warm in New York. De Pakistaanse chauffeur brengt ons snel en toeterend (dat doen ze allemaal hier) naar het hotel. De eerste glimp op New York is top, we zien de lichten van de Empire State Building. Heel gek, je weet dat het echt bestaat maar toch voelt het alsof je naar een film zit te kijken.

We slapen in het Double Tree Metropolitan hotel op de hoek van Lexington Avenue en 51st street. In Manhattan dus en best centraal. Finn en Gert-Jan gaan nog even de stad in om een diner te scoren. In het vliegtuig hebben we alleen lunch gegeten. Inmiddels is Luna al in slaap gevallen. De andere drie eten nog wat en gaan ook slapen. Morgen wacht New York!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!