Wrap up en weer terug in Delft

Door Dann on the road - 26-08-2019 19:10

Wat een fantastiche vakantie hebben wij gehad! Een heel bijzondere ervaring en zo dankbaar dat we dit met elkaar hebben kunnen doen. We hebben herinneringen gemaakt, we hebben ontzettend veel lol met elkaar gehad, er zijn mooie gesprekken geweest, we hebben weleens woorden gehad maar eigenlijk nogeneens heel veel. Natuurlijk had iedereen weleens een off-day maar over het algemeen ging het gewoon heel goed. Toch bijna vier weken op weinig vierkante meter en daarbij vier verschillende interesses en persoonlijkheden. Maakt ons heel trots en nog hechter. 

De eerste wassen zijn alweer gedraaid en langzaam krijgt alles weer een plekje in huis. De eerste logeerpartijen zijn ook al geweest en we hebben super gezellig met vrienden gevaren in Delft en gegeten bij de Beierd. Gert heeft alweer een dag gewerkt en Yoka start morgen. Kinderen zijn nog een week vrij en dat is na zo'n vakantie zeer welkom. 

Wat we het mooiste vonden? Moeilijk te zeggen, voor ieder van ons is dat anders. Wel geldt voor ons allemaal dat we graag terug gaan. Eerst maar sparen... Heel veel sparen.

Kus en knuffel van de Danenbergen

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan