Rustdag in Naples

Door Florida ABC - 14-03-2019 19:08

We zijn nu ruim een week in the USA en het voelt als 2 weken, inderdaad volgens de reacties en ons zelf hebben wij al veel gezien.

Het weer is fantastisch en daarom zitten we nu op de campingground bij het zwembad heerlijk bij te komen, Petra in haar tankini en ik in mijn boxershort, Amerikanen zwemmen met baseball cap op haha. Vanmorgen de was gedaan en 1 koffer gevuld alvast voor de cruise van zondag met vnl nieuwe kleding en schoenen, voor weinig Levi spijkerbroek 501 voor 38 euro, nu maar hopen dat we geen overgewicht hebben als we terug vliegen.

We hebben en gaan nog meer snorkelen met onze fullface snorkel, revolutie op gebied van snorkelen, deze zit heerlijk goed zicht en mond vrij om goed te kunnen ademen, een aanrader. Met de e-reader in de hand Komen we ook aan lezen toe, fijn.

Bij het zwembad komt de volgende bus met Hummer binnen, binnen een border collie en op de achterkant een Harley Davidson  motor, het kan haast niet gekker. Zie Foto 

Wij trekken nog een baantje en tot later

Reacties

Marion en Edwin 14-03-2019 19:25 {{button-56050}}

Volle koffer is altijd goed! Koop anders een extra koffer en overgewicht. Nog altijd goedkoper dan een spijkerbroek in NL. Of vier broeken overelkaar aantrekken? 😳

Ellen en Max 14-03-2019 20:55 {{button-56051}}

In nieuwe outfit gestoken de boot op. Keurig:-)))

Een 501 kost hier zowat €120-130!!
Volgend jaar ga ik ook weer helemaal los met spijkerbroeken:-)))

Groetjes,
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan