Vrijdag inchecken en niet zaterdag maar zondag vertrekken.

Door Ro&Es-Big-USA-Roadtrip - A couple of years ago

Ja hoor, eindelijk vandaag inchecken. Ping! De KLM app licht op en direct een ander bericht waar we niet op zitten te wachten... de vlucht is gecancelled. Wat? Hoezo? Dan maar direct even kijken is er iets aan de hand met de app? Blijkbaar niet, dus even met Tioga bellen. Dan blijkt dat de hele vlucht inderdaad niet doorgaat, we kunnen een andere vlucht die wel vertrekt met Delta nemen. Maar deze vluchten zijn niet direct en dan wordt de reisstijd zo'n 14 tot 15 uur en daar zitten we niet op te wachten. Zeker gezien omdat we juist daarom een vlucht hebben genomen die duurder was maar wel direct ging. 

Uiteindelijk dan maar de directe vlucht op zondag gekozen. Dus we hebben zaterdag nog thuis. De vlucht vertrekt op dezelfde tijd als die van zaterdag. Helaas heb je blijkbaar de stoelen die je dus zaterdag wel zou hebben niet meer en zitten we zonder extra beenruimte maar wel bij het raam. Ach wat maakt het uit als we er maar komen. 

Zondag het gaat dan eindelijk gebeuren, op naar Schiphol en dan naar Chicago. De wind van afgelopen dagen is gaan liggen dus daar moeten we geen last meer van hebben. Alles verloopt soepel, de stewardessen zijn erg toegankelijk en hebben er blijkbaar zin in. Ik heb de avond ervoor nog wat gerechten gemaakt voor Es die gluten en lactose vrij moeten zijn. Wat blijkt ze gaan ze zelfs opwarmen terwijl dat eerst door KLM werdt aangegeven dat dat niet kon. Dat was in iedergeval een opluchting voor Esther. Ready for take off!

 

Reacties

Hans Bakker A couple of years ago

Lekker genieten daar

Alain A couple of years ago

Geniet van jullie vakantie, greets aan Esther. 👍🏻
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!