Van Chicago naar Middlebury…

Door Ro&Es-Big-USA-Roadtrip - 24-03-2019 04:47

We zijn aangekomen in het andere hotel, nog een beetje brak van de reis en het toch nog niet echt lekker slapen gaan we vanavond na het eten maar vroeg naar bed. We zoeken een eetgelegenheid op in de buurt van het hotel. Een sport bar is het dichtstbij en die wordt het dan maar, gelukkig hebben ze iets wat glutenvrij is een pizza, deze graag dan maar zonder kaas. Geen probleem, welke topping wil je erop? Dus Es kiest er een aantal uit en na een tijdje komt de pizza, natuurlijk vol met kaas. Gelukkig ziet het barmeisje het ook dus er komt snel een nieuwe. Na een natuurlijk lange nacht want ik werd wakker om 00:45 met de gedachte dat het al 5 uur was proberen we te douchen. Helaas werkte deze niet dus dan maar even bij de wastafel wat water in mijn gezicht en op naar Middlebury en de camper. Het regent dat het giet, de rit naar de fabriek is door de regen en de beslagen ruiten niet te volgen. In de bus zitten meerdere reis genoten die bijna dezelfde reis als wij gaan maken. Een enkeling gaat naar New York en anderen naar Las Vegas.

In Middlebury staan de nieuwe RV’s zoals we ze nu gaan noemen klaar op een rijtje, een aantal zijn behoorlijke grote jongens. Er zij een aantal mannen die zich willen bewijzen blijkbaar… Wij hebben het kleinste model gekozen, die overigens al groot genoeg is. We krijgen de uitleg en moeten het zelf dan maar uitzoeken hoe we dat ding naar San Francisco krijgen. Zolang we daar maar op de afgesproken datum aankomen. Alles ziet er goed uit op een dekenset na deze is snel erbij geregeld en we gaan maar op weg. De RV rijdt verbazend eenvoudig. Op naar Indianapolis. Onderweg uiteraard even inslaan bij een Walmart alles goed in de kastjes stouwen en weer op weg we hebben een camping nodig voor de nacht.

We vinden een KOA camping in de buurt bij Indianapolis. Een nette camping, nu de RV aansluiten op het stroomnet en het water aansluiten. De RV is ‘winterized’ wat betekent dat er geen water in zit maar wel in de leidingen en tank antivries zit. Ik sluit alles goed aan volgens de instructies en het boekje. Het water op de Citywater aansluiting zodat we direct stromend water hebben. Op een gegeven moment stap ik uit de RV naar buiten en sta in een grote plas water, direct kijk ik even of alles wel juist is aangesloten het regent wel maar toch… Ik hoor dat er water wegloopt en kijk onder de RV, hier stroomt het water onder vandaan. Er is iets niet in orde, ik sluit het water af. Ik zie dat er nog anderen Nederlanders op deze campplek staan dus vraag het aan hun. Ik heb blijkbaar alles goed aangesloten dus moet het ergens anders fout zijn. Dan maar even met Roadbear bellen, deze helpen/loodsen me via allerlei luikjes en doorgangen naar nog steeds geen oplossing. Ineens heeft die gast het door heb je de waterleiding wel juist aangesloten? Ja geef ik aan die zit op de citywater aansluiting zoals de sticker aangeeft. Hij vraagt me hem op de tankaansluiting te proberen en of ik even kan luiteren of de tank vult. Tuurlijk ik sta al een half uur in de regen te klootzakken en ben toch al zeiknat. Ja hoor… hebben die kltzkkn de stickers verkeerd geplakt waardoor de tank dus geheel is overvuld. Nou opgelost, intussen is mijn eten koud en gaat Es de bedden opmaken. O nee zegt ze ineens, het matras is nat. Ja hoor hebben we ook nog lekkage blijkbaar.

Na wat 'MacGyver' gedaan te hebben met vuilniszakken gaan we proberen om onze eerste nacht in een RV door te brengen. Het heeft echt de gehele nacht geregend maar we hebben een paar uur kunnen slapen gelukkig. Onze eerste ontbijt is intussen gereed en daarna vertrekken we naar Nashville.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan