Pikes Peak

Door Marian en Arie - A couple of years ago

14 april

Vanmorgen na een heerlijk ontbijt rond 10 uur bij de B&B vertrokken. Met de bus naar Union Station gereden en daar een taxi genomen naar Cruise America om de camper op te halen. Na het inchecken en de camper inrichten, zijn we richting Colorado Springs gereden.

Je gelooft het niet, in Denver was het eerst vanmorgen bewolkt , rond de middag scheen het zonnetje lekker en onderweg naar CSpr. begon het steeds harder te sneeuwen. Het zicht was beperkt maar de omgeving werd steeds mooier met een flinke laag sneeuw. Bij camping Pikes Peak aangekomen hield het op met sneeuwen. We hebben daar een plaats gereserveerd en zijn toen nog even een prachtige route door de besneeuwde bergen gaan rijden. De zon scheen toen weer en het zag er fantastisch uit. Welke berg nu precies de Pikes Peak is, is nog niet duidelijk want er liggen nogal veel bergen hier. Misschien dat we daar morgen meer van weten. Morgen gaan we ook naar  "Garden of the God's" (moet erg mooi zijn).

Groetjes.

Reacties

Marianne A couple of years ago

Ik heb de reisbeschrijving nog eens doorgelezen en het is werkelijk fantastisch wat jullie allemaal gaan zien de komende periode. Zoveel natuurschoon! Geniet ervan en wij genieten mee!

Digna A couple of years ago

Geweldig. Wij reden gister van Aken weer naar Gulpen in, jazeker, een sneeuwbui. Geniet en we horen weer.

joopbeuningen@gmail.com A couple of years ago

Hoi Arie en Marian. Klinkt allemaal avontuurlijk. Liggen er winterbanden onder jullie camper?😆😆 Wij reden gisteren van Bremen naar Groningen in onze Camper en hadden ook een sneeuwbui en 2 graden. Gr. Maria en Joop

Familie kerkhof A couple of years ago

Hoi opa en oma

Leuk om te lezen waar jullie naar toe gaan .
Heel veel plezier met jullie reis
Gr Niels (Mama Papa en Sophie )🙋🙋🙋

Willy A couple of years ago

Prachtig en avontuurlijk tot op heden. En morgen naar Gods window.
Grappig in de Zuidafrikaanse provincie Mpumalanga heb je Blyde River Canion met ook Gods window. Daar heb ik genoten van een geweldig panoramisch uitzicht! Jullie ook veel plezier morgen😁

Miep A couple of years ago

Wens jullie heel veel goed weer en plezier.
Maar dat gaat jullie zeker lukken.
Drive save en liefs xxx Bart en Miep

Marjo A couple of years ago

Hopelijk zijn jullie in de gelegenheid om Pikes Peak Highway te nemen; het uitzicht boven (en onderweg) is schitterend alleen beetje ijle lucht op 4300 m dus pas goed op met je rikketik Arie!
Groetjes,
Marjo++
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!