Santa Fe

Door Marian en Arie - A couple of years ago

17 april

Van morgen rustig aan gedaan, grote voorraad ingeslagen bij Wallmarkt. Die moesten bij het afrekenen onze paspoorten zien. Waarschijnlijk omdat we 2 flessen wijn en wat biertjes bij de boodschappen hadden. Ze moesten zien of we al 18 jaar waren.

Dan bij een Mexicaans cafeetje wat koffie met koek besteld. Een ontzettend leuk café, aparte betimmering en sfeervolle meubelen. Het zag er allemaal gezellig uit. Dan weer verder met de camper naar Ranchos de Taos waar een prachtig kerkje stond "de San Francisco de Asis Mission Church) een hele mond vol. Een goed voorbeeld van de kerken die tijdens de Spaanse Missieperiode in New Mexico gebouwd werden.

Verder richting Santa Fe. We reden naar het zuiden over de 68 en het grootste gedeelte reden we langs de Rio Grande en leuk riviertje waarin ook geraft werd. Een mooie route door de bergen. Tot daar was het weer nog prachtig maar in de verte zag je al zware donkere wolken verschijnen en ging het ook harder waaien. We hebben toen maar een lunchpauze ingelast. Het begon te onweren maar er vielen slechts enkele druppels regen. We zaten toen nog maar 25 km van Santa Fe af. Inmiddels zijn we op de camping aangekomen en kunnen we morgen ( weer met de bus) naar het centrum.

Tot nu toe, hebben we nog geen enkele keer onder de 2000 meter gebivakeerd en ook nu zitten we ook weer op 2000 m. hoogte. 's Nachts wel fris maar we hebben genoeg slaapzakken en een goeie kachel in de camper.

Groetjes.

 

Reacties

Richard en Wilma A couple of years ago

Ja, dat krijg je met zo'n jeugdig stel. Jullie trip ziet er prachtig uit.

Marianne A couple of years ago

Mooi plaatje!!

Broer Peter A couple of years ago

Heh…. bevestigd in Santa Fee: "Mijn jongste zusje" :)

Moet Ratelband ook naar Santa Fee misschien?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!