Moab

Door Marian en Arie - A couple of years ago

24 april

Vanmorgen vroeg wakker van ene meneer die zo nodig het gras moest maaien. Het leek wel of hij met een ondersteboven helicopter aan het maaien was, zo'n lawaai. We hebben rustig aan gedaan even een ontbijtje, dan naar de bijna naast gelegen Mac gereden, zodat we de blog konden maken en natuurlijk om alle volgelingen, die reageren, te lezen. Ja en ook de senioren koffie werd deze keer voor het eerst geserveerd $1,17 voor 2 koffie. Dan even de boodschappen aanvullen, om ons vervolgens op het volgende avontuur te storten. Dat was vandaag....Colorado National Monument.

In tegenstelling met gisteren waren de rotsformaties voornamelijk oranje rood en geel. Van de oost ingang naar de west ingang ,voor ons de uitgang, was het al 21 miles. Jullie zullen het niet geloven, maar het was weer a-dem-be-ne-mend. Ook door de hoogtes en afgronden waar we langs reden. Op alle Vieuw points geken en het was ruimschoots de moeite waard.

Daarna richting Moab, gelukkig kozen we voor een binnendoor weg en kwamen we per ongeluk ook nog door Canyonsland waar de Colorado river door stroomt. En weer, wat een mooie route , het houdt niet op in dit prachtig gebied. Het was vandaag 24 graden, best aan de warme kant, we hebben veel water gedronken.

We staan nu vlak bij Moab op camping Moab Valley, een camping met zwembad. Het is hier best druk, bijna alle plaatsen zijn bezet. En dat hebben we nog niet meegemaakt deze reis.       Foto: Coke Ovens Overlook.

Groetjes....

Reacties

Richard en Wilma A couple of years ago

Dat klinkt allemaal prachtig. We genieten dan ook van dagelijks van jullie mooie trip.

Ad A couple of years ago

Eerst hartelijk gefeliciteerd met jullie verjaardag.
Het ziet er allemaal prachtig uit ik volg jullie Google maps en you tube waar ik diverse filmpjes van de plaatsen waar jullie zijn geweest.
Krijg je een mooie indruk van wat jullie met je eigen ogen zien wat toch niet te vergelijken is.
Veel genieten en de groetjes, de smid.

Bart A couple of years ago

Hoi luitjes .Ik lees elke dag het verslag van uit onze caravan in Ommeren .fijn dat jullie zo genieten van de reis .gr.Bart & Miep.

Marianne A couple of years ago

....in de Gloria, hiep, hiep, hoera!!! Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag daar in dat mooie land. Nog vele jaren in goede gezondheid samen. Maak er een mooie dag van, wij drinken er ook eentje op jullie gezondheid 🥂.
Dat Canyonland ziet er ook spectaculair uit, heel mooi en fijn dat het weer goed is, zeker op die hoogte steeds. Fijne verjaardag samen, liefs 😘

Digna. A couple of years ago

Vandaag zullen we in de pastorie een taartje eten ter ere van jullie verjaardag!,
Wat een schitterende reis! Je kunt voorlopig nog vooruit, de US is groot genoeg.

Fred A couple of years ago

Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag. Ga een kroeg in en roep dat je jarig bent. Het wordt vast een mooi feestje!

Ad en Gerry A couple of years ago

Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag.We liften nog steeds mee met jullie belevenissen. En we worden steeds enthousiaster.

LOUISE A couple of years ago

Lieve jarigen, gefeliciteerd met jullie verjaardagen. Wat een leuke manier om dit te vieren! Ik neem vanmiddag n wijntje op jullie gezondheid; succesvolle reis verder toegewenst. Lieve groet van mij

Cees A couple of years ago

Nou lui, geen mooiere plek om jullie verjaardagen te vieren dus doe maar een dubbele bejaardenkoffie bij de volgende Mac.
Gefeliciteerd allebei.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!