Arches 2

Door Marian en Arie - 26-04-2019 03:28

25 april

Vandaag weer en leuke dag gehad. Na ons ontbijt en de vele reacties op mail en whatsapp bekeken en beantwoord hebbende, zijn we naar Arches NP gereden. Dat was zo'n 7 km. Voor het eerst deze vakantie stonden we in een lange file, voor de ingang van het park. Bij het Visitor Center binnengelopen en de film gekeken, over het ontstaan van o.a. deze canyon en hoe het gebied is onstaan. Erg interessant. Dan verder het park in, we kwamen langs een aantal bezienswaardigheden en stopten bij The Windows Section. Daar rond gelopen en veel foto's en film gemaakt, we zagen daar the North en South Window en ook de Turret Arch. Het was een wandeling van 2 1/2 km. Dan weer een stuk rijden naar Delicate Arch, dat is het simbool van Utah. Stond wel ver weg en de trip naar boven was zwaar, 'n km of 5, en dan klimmen met een temperatuur van pakweg 30 graden. Er is altijd veel moois te zien in zo'n groot park, en te veel om op te noemen. Rond 17.30 reden we moe en voldaan de Arches uit.

We hebben net zitten eten bij een restaurant ter ere van onze verjaardag en op het parkeerterrein is er nog wifi en kunnen we deze blog versturen.

We gaan nu op zoek naar een camping dus tot morgen.

Groetjes....

Reacties

Marianne 26-04-2019 08:22 {{button-56576}}

Fijn dat jullie een mooie verjaardag hebben gehad, een bijzondere omgeving om 70 te worden Arie, dat vergeet je niet gauw meer. Wauw, wat een ontzettend mooi plaatje weer! Een prachtige foto zo met die blauwe lucht, de rode aarde en jullie natuurlijk. Gaan jullie vandaag richting Salt Lake City? Goede reis.

Ge Haans 26-04-2019 09:38 {{button-56577}}

Gefeliciteerd Arie met je 70e. Zou je niet zeggen zo op die foto. Veel reislust nog
G

Richard en Wilma 26-04-2019 09:43 {{button-56578}}

Ook vanuit deze hoek, een beetje laat, nog de hartelijke felicitaties en we hopen dat jullie nog heerlijk genieten van deze prachtige trip.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan