Salt Lake City

Door Marian en Arie - A couple of years ago

27 april

Jullie hebben vast een leuke koningsdag gehad. Wij waren vandaag laat op en reden pas om 10.30 van de camping af. We rijden vandaag naar Salt lake City en dat is 190 km. Onderweg gestopt bij de Mac voor koffie, maar die was zo vies, ik griezel er nu nog van. En gestopt om te tanken, dat moet ook gebeuren. Veel highway gereden, druk en overwegend saai. We kwamen zonder problemen rond 15.00 u. aan. Mooi weer, even in de zon gezeten en een wandelingetje gemaakt in het aangrenzende park met een riviertje. Het valt ons op dat alle fietsers helmen dragen en de motorrijders vaak alleen een  sjaaltje om hun hoofd hebben. Rustig dagje met weinig te vermelden. We staan hier op een grote KOA camping met nog veel ruimte voor nieuwe kampeerders. Er is vanmiddag wel een soort van hard rock concert bij de buren, wat goed te horen is op de camping. Deze camping ligt redelijk dichtbij het centrum ca. 40 min lopen. Maar we kunnen ook met de bus, de halte is 200 meter hier vandaan. Morgen zullen we wel meer te vertellen hebben.

Groetjes...

Voor de liefhebber enkele eigenschappen van de camper (25Ft/7,6m. de middelste kolom):

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

Lilian A couple of years ago

Leuk dat jullie nu in Salt Lake city zijn.
Jaren geleden zijn Jan en ik daar ook geweest.
Veel plezier.

Marianne A couple of years ago

Koningsdag was koud, stormachtig en nat. Eerst ging de wimpel er vandoor, daarna de hele vlag 😀. Een komisch gezicht dat er alleen een stok was uitgestoken. Mooie foto van jullie camper. Veel plezier in Salt Lake City vandaag. Groetjes

digna A couple of years ago

De stad met veel Nederlandse geschiedenis.

Ad A couple of years ago

Ziet er goed uit al die luxe ,Arie het zal over een week of vijf wel anders zijn als je met low butjed tours op stap gaat dan mag je weer in je tentje op de harde grond slapen.
Jongens nog veel reis plezier.
Groetjes.

Marjo A couple of years ago

Dat was zeker wel flink knijpen aan het stuur met die harde wind rijden. Ook hier heeft het gisteren flink gewaaid. Heb rondje Beneden Sas gefietst en je waaide zowat uit je hemd. Arches en Canyonlands zijn indrukwekkende gebieden. Het zal een poosje vlakker zijn (en minder druk nu de Paasvakantie weer achter de rug is) tot jullie weer in de Rockies flinke hoogtes tegen zullen komen. Nog veel plezier!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!