Strawberry

Door Marian en Arie - A couple of years ago

30 april

Vanmorgen hebben jullie geen berichtje gehad omdat er geen wifi op de camping was.Even wennen hé,

Vanuit Salt Lake Sity zijn we naar het zuiden gereden om het Antelope Island te bezoeken dat in Salt Lake ligt. Het was nog wel een stuk rijden daar naar toe. Het is een State Park (SP) en daar moet je entree betalen, in tegenstelling met de Nationale Parken. Daar koop je een keer een Annual Pas en kan je vervolgens in alle NP's, na controle, rond rijden. Het was beslist de moeite waard, het eiland ligt dus in dat zoute meer en de vegetatie is heel anders, In het meer geen vissen, rond het meer veel vogels en heel heel veel muggen. Je stapt niet zomaar je auto uit, want je wordt erdoor overvallen. Wat het hoogtepunt van de dag werd waren de bizons, die in grote groepen te zien waren. Een paar stonden zelfs langs de wegrand, dus mooie foto's en film kunnen maken.

Toen weer terug en richting oost over de UT 40 naar uiteindelijk Strawberry. We begonnen de dag met stralend blauwe lucht op het eiland

volop zon, maar toen we op de UT 40 zaten begon het te betrekken en kregen we eerst regen en daarna ook nog behoorlijk wat sneeuw. We zaten ook weer op 1600 meter hoogte. Gelukkig vonden we een prachtige camping, met als buren het Strawberry Cemetry, waar slechts 1 andere bus stond. De receptie was dicht, geen wc of douche, geen water, geen stroom, geen wifi, geen radio en zelfs geen telefoon bereik, maar wel de mooiste en rustigste plek tot nu toe. Een goedkope overnachting, want vanmorgen was de receptie nog steeds gesloten.

Groetjes...

 

Reacties

Richard en Wilma A couple of years ago

Mooi hoor! Dat met die bisons lijkt mij zeer indrukwekkend, vooral zo in het wild.

Marianne A couple of years ago

Wat een gevarieerde reis maken jullie toch! Met echte Amerikaanse bizons, geweldig om te zien denk ik. Veel plezier verder, geniet van de laatste week.

Digna A couple of years ago

wie lagen daar begraven op het strawberry cemetery??

Elvira Teunissen A couple of years ago

Wat gaaf die bizons 😍. Wat een mooie reis met al die verschillende avonturen en bezienswaardigheden. Geweldige ervaringen volgens mij.

Marleen en Don. A couple of years ago

Aan de hand van de foto's en van de verslagen maken jullie een mooie reis in een prachtig landschap.
Geniet met volle teugen van jullie verdere trip in Amerika. Groetjes!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!