Vrijdag 28 juni – Las Vegas

Door Christel Nieuwenstein - 05-07-2019 06:37

Vrijdag 28 juni – Las Vegas

Om 6.46 uur namen we de trein naar Schiphol.  Je moest je bagage zelf inchecken. Dat was nieuw voor ons. Daarna een kop koffie en een broodje en voor je het wist moesten we aan boord.

We hadden nog een kleine hoop dat Joyce zich vergist had in het type vliegtuig, maar dat had ze niet. Dus werd het een Netflix-serie voor Joyce.

De vlucht ging sneller dan verwacht. We waren er een uur eerder, dus genoeg overstaptijd. Helaas lieten de bussen op zich wachten. Omdat Joyce voor het eerst in Amerika aankwam, moest zij een apart formulier invullen. Samen met haar naar de douane, waarbij alles volgens de regels gecheckt werd (beantwoorden van vragen, foto’s, vingerafdrukken etc.} En vooral er niet mee bemoeien! Daarna snel naar de bagageband voor onze tassen en door naar het ander vliegtuig. We zaten goed en wel, toen werd er omgeroepen dat de vlucht overboekt was. Of er vrijwilligers waren voor een ander vlucht. Nu wij niet dus. Wij wilden naar Las Vegas, want de volgende morgen hadden we al vroeg bij Britz, de camperverhuurder afgesproken. Vrijwilligers melden zich niet, waardoor mensen uit groep 7 t/m 9 naar voren moesten komen. Hieruit werden ‘vrijwilligers’ gekozen. Gelukkig zaten wij in groep 6 en mochten dus aan boord. Het zat ons echter niet mee. We bleven maar taxiën. We zagen wel vliegtuigen dalen, maar niet stijgen. Er bleek een navigatiefout te zijn, waardoor wij niet mochten vertrekken. Dit duurde zo lang, dat de piloot zelfs overwoog terug te gaan om bij te tanken. Daar ging onze hoop om op tijd in Las Vegas te zijn. Gelukkig mocht hij toch opstijgen, zodat wij die avond toch nog konden inchecken in ons hotel  Excalibur in Las Vegas.

We liepen nog even langs de vele gokautomaten, aten nog een pizza en zijn daarna gaan slapen. Al was het nog maar 22.30, voor ons was het eigenlijk 7.30 uur, de volgende dag.

Reacties

Dini Heutink 05-07-2019 22:32 {{button-58078}}

Fijn om te lezen Christel.

Oma Dini.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan