De voorbereiding

Door Elbert, Anouk & Ivey - 06-04-2019 15:52

Zondag 9 juni is het zover. Dan gaan we na bijna een jaar uitstippelen, plannen, boeken, reserveren onze droom reis maken. We gaan voor maar liefst 4 weken op reis door het zuidwesten van de USA. We zullen onze reis beginnen en eindigen in San Francisco. Waar we op de 2de dag onze camper ophalen en de 24ste dag van onze reis pas weer inleveren om aan het einde van de reis nog 2 volle dagen van San Francisco te genieten. En als kers op de taart de 4th of July te vieren.

De reis zal door vele parken gaan zoals: Yosemite, Death Valley, Zion, Bryce, Capitol Reef, Arches, Monument Valley, Antelope Canyon, Joshua Tree en de Grand Canyon.

Maar ook de grote steden: Las Vegas, Los Angelas, San Diego en natuurlijk San Francisco.  

Om de “overbruggingsroutes” maar niet te vergeten: de Tiogaroad, Highway 12, Highway 1en Route 66.  

We hebben al onze campings geboekt, dit vooral omdat we dan niet meer hoeven te zoeken ter plekke met onze peuter. Het geeft ons een rustig gevoel dat er een camperplek reserveerd is voor ons. Eigenlijk is het enige dat we nog moeten reserveren zijn de entreetickets tot Alcatraz en mogelijk helikoptervlucht boven Grand Canyon. Maar is dat (goed) te doen met onze kleine meid.....  

Al met al hebben we er enorm veel zin in om te gaan en zijn we nu al aan het popelen om te gaan.

Reacties

Roy 17-04-2019 09:37 {{button-56447}}

Wij gaan, in juli, bijna dezelfde reis maken! Ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal straks! Veel plezier met de voorbereidingen!

K Maller 24-04-2019 20:08 {{button-56551}}

Wat onwijs leuk dat jullie met jullie kleine meid deze mooie reis gaan maken! Wij vertrekken 29 mei voor 3,5 week met ons zoontje (volgende maand 2,5 jaar) naar Los Angeles om vervolgens met de camper via San Francisco en uiteraard de nationale parken naar Las Vegas te gaan! Ook zoveel zin in!!! :D

Jasper, Stefanie en Liv 05-06-2019 21:20 {{button-57345}}

Wat leuk dat we met jullie mee kunnen genieten via deze weg. Heeeeeel veel plezier toegewenst!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan