Dag 5 Los Angeles (zaterdag 20 april)

Door Jaron en Anouk - A couple of years ago

Vanaf de camping zijn we langs Santa Barbara gereden. Een leuk surfstadje waar veel te doen is. Wij zijn er niet lang geweest ivm miezer-regen en mist. Het strand was hierdoor minder leuk. Door naar Ventura: hier bezochten we de Mission Church uit 1782 (niet heel bijzonder) en hebben we een lokaal marktje bezocht. Het strand is hier een populaire plek, ook voor zand-eekhoorns. De route vervolgde zich langs Point Mugu State Park: mooie bergen!

We wilden stoppen in Santa Monica, maar nergens plek voor campers OF het was $54!! Te duur om even te stoppen, dus doorgereden. We wilden tanken bij Costco (goedkoopste benzine), waar het gigantisch druk was! Een mannetje regelde hier het verkeer. Helaas bleek dat dit alleen voor members was. Het apparaat accepteerde onze creditcard niet, dus hadden we voor niks in de rij gestaan. Balen! Vervolgens door Beverly Hills gereden om de mooie huizen en villa’s te bewonderen, prima te doen met de RV. Leuk om te zien: ‘Spadena House’.

Rond 15:00u stonden we op onze campingplek (Hollywood RV Park) in Los Angeles ($74). We bestelden een Uber om naar de Walk of Fame te gaan, ideaal! De camper kun je namelijk absoluut niet kwijt in de stad. Wat een drukke stad is Los Angeles, wow. ‘s Avonds begonnen steeds meer mensen dronken te worden, ook was er steeds meer bombari in de straat, dus besloten we bij het schemerlicht de Uber te bestellen om weer terug te gaan naar de camping.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!