We reizen door

Door Moon, Cor, Marc - 10-05-2019 23:26

Inmiddels een paar dagen en een ziek geweeste man verder doorgereisd naar San Antonio. 1e dag rustig de buurt verkent. De 2e dag naar Corpus Cristie gereden via de 181. Dit had ik online gevonden en het blijft een lange rit, maar nu niet zoals de I-37 alleen maar asfalt maar dorpjes onderweg. Wij vonden Beeville leuk; met oude historische panden en overal bijen beelden en aandacht voor de veteranen.

In C.C opgesplits: manlief naar de USS Lexington met zijn go-pro en wij naar The Texas Aquarium (soort Sea life centrum) .

Manlief kwam zo blij als een kind terug ;-) en dat voor slecht $18 , maar wij helaas niet. De TSA is klein en duur. Hebben bij het management een klacht achtergelaten en kregen een kleine refund. Voor ruim $35 dollar per volwassene verwachten we iets meer dan een handvol vissen en zeedieren. Ons Sea life centrum in Scheveningen is spectaclair vergeleken bij dit.

En op 10 mei de koudste dag in de geschiedenis van S.A meegemaakt hoorde we de volgende ochtend op het nieuws en wij als nuchtere aan regen gewende kaaskopjes vonden het wel een oke dag ;-)

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan