16 maart Anderson - Nashville

Door Jan en Gea - 02-05-2019 14:07

Country Music, Western Boots en Batman Building

Vanmorgen vroeg reveille in Anderson. Koude morgen met zonnig weer. Daarna naar de Walmart om de ontbrekende inventaris te scoren. Een klein koffiezet apparaatje, een broodrooster, wat messen en vorken en wat glazen. Zo moet qua apparatuur het 3 weken te matchen zijn.

Vervolgens verder richting het zuiden via de 9 en later via de Interstate. Met de B weg mooi om Indianapolis heen. Onderweg even een broodje van de Subway en toen grotendeels over de Interstate 65 naar Nashville. Na overleg Mammoth Cave toch laten liggen. We zouden daar te laat aankomen om nog een tour te doen en we willen eigenlijk ook wel op zaterdagavond in Nashville zijn, dus gelijk door naar de Two Rivers campground. In vergelijking met gisteren een verademing. Nog slechts 3 plekjes vrij. Alles werkt. Alleen geen afvoer op de plek. Wel bijvoorbeeld tv kabel.  Nu druk aan het zoeken of ik vannacht de formule 1 erop kan krijgen. Zou mooi zijn.

Ook lekker weer hier. In de stad liep het gros al in T-shirts, hoewel het ‘s avonds wel fris wordt.

Vanmiddag met de shuttlebus vanaf de camping naar het centrum. Een paar jolige mensen uit Indiana als mede passagiers. De chauffeur heeft haar hondje gezellig mee in de bus. Hartstikke druk in het centrum omdat er net een basketbal wedstrijd was gespeeld tussen de Kentucky Wildcats en de Nashville ?????. Nashville heeft gewonnen. Even over de mooie brug over de Cumberland River gelopen. Wat een drukte. Kroeg aan kroeg met allemaal live muziek. En allemaal leven ze hier van de tips. De band in de “Famous Saloon” speelt verzoek nummers als je dat even op een 20 dollar biljet zet en dat vervolgens als tip geeft. Heerlijke nacho’s gegeten hier!  Eerste T-shirt voor Jan gescoord, geen western laarzen voor Gea. Keuze genoeg trouwens….

Ook de drivers van de bus moeten een tip en zo houdt het hele circus zich in stand. Wel veel tegenstellingen op de straat. Zwervers, bijbelclubs en allerlei drankwagens, van bierfietsen, dubbeldekkers tot tractors. De “Batman Building” nog even op de foto gezet, nu mooi verlicht!

Tegen 20.30 uur weer met de shuttle naar de camping. Zaten weer dezelfde mensen uit Indiana in die nu beduidend minder lawaai hadden dan op de heenweg,

Ook toevallig dat 2 plekjes verderop er twee jongelui staan die ook gisteren in Middlebury een camper op hebben gehaald en die we daar al hadden gesproken. Zij zijn ook op weg naar Las Vegas, maar nemen een noordelijker route.

Overnachting: Two Rivers Campground – USD 44,25

Tanken: 43,5 gallon – USD 110,49

Mijlen 316  weer: zonnig en fris

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan