19 maart Memphis - Dallas

Door Jan en Gea - 02-05-2019 16:17

Tennessee, Arkansas en Texas

Vanmorgen vroeg wakker om op tijd te vertrekken richting Dallas met de bedoeling te kijken hoe ver we kwamen. Eerst nog even de mail gecheckt en wat denk je is mijn creditcard geskimd. Er was geprobeerd om er 999,99 Braziliaanse lira mee te betalen. Gelukkig had ICS het in de gaten. Op één en dezelfde dag in twee zulke verschillende landen betalen geeft achterdocht. Dus de card is geblokkeerd. Contact opgenomen. Ze sturen nu de pincode van de card van Gea op naar ons huisadres. Heb geprobeerd met die card te tanken, maar geen juiste pincode, althans dat vermoeden we. Gelukkig kun je met de Rabo card gewoon tanken en ook geld pinnen en betalen bij de Wallmart, dus we redden ons. Ook nog een ABN credit card bij ons die tot 1000 euro kan.

Lange reis dus hier naar toe in één dag. Saai stuk van Amerika, dat je toch door moet. We hadden eigenlijk een stop gepland bij Hot Spring, maar het rijden ging wel lekker en dus maar doorgereden via de interstate 30 en 40. Wel weer 2 staatsgrenzen gepasseerd. Van Tennessee naar Arkansas en nu zitten we in Texas. Tegen 17.30 uur waren we bij de KOA in Anderson iets voorbij Dallas. De mooiste (en duurste) KOA tot nu toe, maar we hadden geen puf meer nog weer wat anders te zoeken.

Vanavond even een burger met milkshake gegeten bij een fastfoodketen in de buurt. We wilden pizza warm maken, maar geen lucifers voor de gasoven voor handen, dus je moet wat.

Overnachting: KOA Arlington/Dallas       USD 52,00

Tanken: 22,3 gallon – USD 76,00

Mijlen: 482    weer: zonnig, warm en veel wind

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan