20 maart Dallas - San Angelo

Door Jan en Gea - 02-05-2019 16:23

Cowboys en Longhorns

Vanmorgen vertrokken uit Arlington -Dallas- naar in eerste instantie Fort Worth Stock Yards. Vooraf nog even gewinkeld bij de Walmart. Een paar stoeltjes gescoord en wat overige zaken.

Daarna naar de Stock Yards. Een mooi cowboy western gebeuren, wel nogal kitscherig allemaal. Een Texas T-shirt gescoord. De rodeo was alleen in het weekend. Door de week is er overdag 2 keer de cattle drive. Daarbij worden de longhorns door de straten gedreven begeleid door de cowboys te paard. Nou dat was wat zeg. Wel liefst 20 beesten sjokten door de straat. De voorste cowboy te paard ging zelfs zig zag, anders was het helemaal snel bekeken. Je zag de beesten denken, wéér dat stomme rondje.

Maar goed, leuk voor de foto’s. In Fort Worth geluncht, daarna weer in de camper nog even video gebeld met de meisjes in Hengelo. Mooi werk. Daarna doorgereden via de highway naar San Angelo. Dus niet via de Interstate. Was bijna net zo snel en toch leuker om te rijden. Dan zie je nog eens wat onderweg.

We staan hier op het San Angelo state park aan een meer op een mooie plek waar we op de nieuwe stoeltjes de zon hebben onder zien gaan. Met daarbij stukken aangebrande pizza. 😉

Daarna nog even een korte hike gelopen om te kijken of we nog wild konden spotten. Niet gelukt, wel een hele mooie grote maan!

 

Wel weer een dikke 400 km vandaag gereden.

Overnachting: San Angelo State Park      USD 20,00

Tanken: 33.3 gallon – USD 73,97

Mijlen: 253   weer: zonnig, lekker warm en veel wind.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan