21 maart San Angelo - Big Bend NP

Door Jan en Gea - 02-05-2019 16:28

Ja-knikkers en volle campings

Vanuit San Angelo SP al vroeg vertrokken. Via de highway 67 naar Fort Stockton en daarna naar Big Bend. Gisteravond al op de site gekeken en het was reeds aardig vol. Dus in Stockton ook nog even weer gebeld. Maar dan kom je bij een call center van recreation.gov en die zien hetzelfde  staan op de site. Op loop 7 van de camping nog één walk in plek vrij. Dus daar maar op gokken. De hele weg van Stockton naar het zuiden geen pomp te zien, gelukkig hadden we wel eerst de tank vol  gegooid. Hoe onbewoonder het wordt, hoe duurder de benzine. Terwijl we door een Texaans landschap reden waar de ja knikkers het zo uit de grond halen. Op ander plaatsen leek het wel of ze water op pompten. De hele weg niet boven de 60 mijl gereden om verbruik te controleren. Hielp niets, nog steeds bijna 1 op 4.

Dus bij de entree van het park de borden Campings full  en wat moet je dan. In het visitor center een  kaart gekregen met uitleg dat bij de uitgang van het park, bij Maverick junction  een paar RV parken zijn die meestal wel plek hebben. Dus daar staan we nu op Study Butte RV park. Een vlakte met aansluitingen. Wij hebben alleen maar stroom en halen dat vanaf een stopcontact van een schuurtje. We hebben besloten hier 2 nachten te blijven. Morgen gaan we vanaf hier het park verkennen.

Even gepind bij een ATM in de lokale supermarkt. Vanavond rond gewandeld op deze plek. Er ligt zelfs een kerkhof aan de achterzijde naast allerlei bouwvallen met veel troep. Altijd handig hiero. Ze hebben drie wasmachines en drie drogers, dus even een wasje gedaan. In de belendende ruimte stonden de wasmachines voor de sloop.

Bij de supermarkt aan de overkant op zoek naar het chemische goedje voor in het toilet en jawel, een oude heer wist ons te vertellen welke we moesten nemen, dus ook dat is nu voor elkaar. 2 dames op leeftijd runden deze winkel, open van 7 AM tot 9 PM. Petje af!

Vanavond de douches geprobeerd. Een ruimte zelfs inclusief ligbad, qua uiterlijk te vinden op de stort. Gebouwtje van chip Wood platen, blauw geverfd en dan lijkt het wel wat.

Study Butte RV park Terlingua – USD 25,00

Tanken: 27,8 gallon – USD 74,00

Mijlen: 310    weer: zonnig en warm

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan