24 maart Van Horn - Guadalupe Mountains NP

Door Jan en Gea - 02-05-2019 16:49

Devils Hall en verbrande nekken

Vertrokken uit het RV park bij Van Horn richting Guadalupe Mountains National Park.

Hier ook de hoogste top van Texas met 2761 meter.

Kilometers lange rechte wegen hier naar toe over meer dan 100 km. Onderweg zag ik nog een vos lopen. Wij de camper in de achteruit maar de vos was niet meer te vinden. Toch loopt er weinig wild hier. Te dor en te droog? Ook weinig verkeer op de lange rechte wegen. Als je als konijn of ander beest dan toch nog onder een auto komt heb je wel veel pech.

Op de Pine Springs Campground is het “first come first served”. Envelopje vullen met geld, naam en kenteken erop en klaar. We waren mooi vroeg dus gelukkig was er vanmorgen plek zat. Een mooi plekje uitgezocht. Geen hook-up.

Daarna een lekker broodje gebakken ei met ham bij de camper en toen een trail gelopen, de Devils Hall trail van bijna 3 uur heen en terug. Via paden en een droge rivierbedding waar je stevig moest klauteren naar boven en weer terug. Nog even met een ranger gesproken die we tegen kwamen.

 

Mooie foto’s gemaakt. Na de trail was ik van plan de achterlichten van de camper na te kijken in verband met onze stroom problemen, maar ineens werkte alles zoals het zou moeten. Das dus mooi. Heerlijk op ons plekje een hele poos in het zonnetje gezeten, het waaide lekker, dus niet al te warm en dat resulteerde in verbande nekken, armen en benen……..

Tegen schemering nog een klein rondje gelopen bij het visitor center en toen lekker gegeten in de camper.

Overnachting: Pine Springs Campground USD 8,00

Mijlen: 66   weer: zonnig en aangename temperatuur

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan