27 maart Benson - Tucson

Door Jan en Gea - 02-05-2019 21:28

Wild West en Saguaro´s

Vanmorgen vertrokken van de 55+ camping San Pedro resort en RV park in Benson. De oudjes kwamen allemaal aanrijden in de golfkarretjes naar het overdekte zwembadje. Ze waren wel sportief. Gisteravond zelfs een soort van mini tennis op een klein veldje met een harde bal en houten bats.

Eerst afgezakt naar Tombstone. Zeg maar het Volendam van Amerika maar dan met cowboys. Ooit heeft Wyatt Earp er rondgelopen en die schijnt er zelfs op het kerkhof te liggen. Maar om daar nu 3 dollar voor te betalen om dat te zien?? Verder vele mooie nagemaakte saloons en hotels waarin allemaal voorstellingen werden gegeven over gun gevechten. Ook de postkoets ontbrak natuurlijk niet. Nog een mooi T-shirt gescoord en Gea een tas. Wij waren er mooi vroeg en het was er dan ook nog niet erg druk.  

Onderweg getankt en een taco gegeten.

Daarna via de scenic route,  the old Spanish trail, naar Saguaro NP, beroemd om zijn grote cactussen. Daar een mooie wandeling gemaakt en de Cactus Forest Loop Drive met de camper gereden en natuurlijk veel foto’s gemaakt. Jammer dat het nu redelijk bewolkt was.

Vanaf dit park door richting Catelina SP en het viel tegen dat dit bijna helemaal  door stedelijk gebied ging. Tucson is toch groter dan gedacht.

Helaas zat de beoogde campground op Catalina State Park vol. We werden doorverwezen naar een RV park 7 miles up north waar we nu staan. Whishing Well RV park. We hebben ons proberen te melden en gebeld, maar geen gehoor, dus zijn we maar op een plek gaan staan. Dit is zo’n park waar mensen gewoon het hele jaar wonen. Daarnaast stalling voor vele RV’s en Big Rigs. Dus al met al een pruttel. De  camper aangesloten op alles zodat we hierin konden douchen.

Vanmorgen wel gelukt om komend weekend in Grand Canyon een plaatsje te reserveren. Eerst alleen plaats 32 voor 1 dag en gisteravond was er verder niets meer vrij. Vanmorgen nog eens gekeken en ineens zag ik plek 119 ook voorbij komen waarop een RV kan staan. Gelijk geboekt, dus voor 2 dagen voorzien.

Rondom Sedona ook al een paar campings gebeld, maar die nemen niet op of we krijgen een bandje te horen. Dus ingesproken afwachten maar.

Overnachting: Wishing Well RV Park – USD 0,00

Tanken: 32.70 gallon – USD 85,00

Mijlen: 146     weer: half bewolkt en lekker warm

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan