30 maart Camp Verde via Sedona naar Flagstaff

Door Jan en Gea - 02-05-2019 21:50

Chapel Of The Holy Cross, Bell Rock en West Fork Trail.

Slecht wakker geworden. Den Ham al weer verloren. In 3 wedstrijden maar 1 puntje,  te gek natuurlijk.

Van Camp Verde via de scenic route naar Flagstaff. Eerst de propaantank weer aangevuld. Het kan namelijk ’s nachts nog vriezen in Flagstaff volgens de berichten en dan zou de boel kunnen bevriezen bij onze de-winterized RV. Met andere woorden; we willen de kachel aan😊

Vervolgens als eerste de camper langs de weg geparkeerd bij de Chapel Of The Holy Cross. Een mooie Kerk tussen de rotsen, waar we een kaarsje hebben gebrand. Weinig parkeerplekken overigens en barstens druk want het is weekend. Goed dat we er zo vroeg waren.

Daarna door naar Sedona. Mooi plaatsje. Erg druk! Er even rondgekeken en een lekker bord Nachos met z’n tweeën opgegeten. Zowaar buiten op het terras. Die vind je niet zoveel in Amerika.

Vervolgens door via de mooie maar smalle 89A naar de West Fork Canyon Trail. Eerst een half uurtje wachten op een parkeerplaats. Daarna een mooie hike gelopen. Een aantal miles waarbij je steeds de West Fork van de Oak Creek moest oversteken. Dat hebben we via gammele constructies van stenen en boomstammen een aantal keer gedaan en na een uur weer terug gelopen. Al met al 2 uur onder de pannen.

Toen door naar de KOA in Flagstaff waar we hadden gereserveerd, mede om nog een wasje te draaien voordat we naar de Grand Canyon gaan naar een camping zonder hook-up. Helaas, laundry in de verbouw…………………..

Mooie KOA trouwens, plekjes in het bos.

Even lekker douchen en daarna een wandeling naar een Denny’s die we onderweg al zagen voor een hapje eten. Ook hier lang wachten op de wijn. Mag niet door een minderjarige geserveerd worden, dus wachten tot de supervisor tijd heeft om het drankje te brengen, mijn legitimatie laten zien. En ja hoor, ik mag het wijntje nuttigen😊

Ook de afgelopen weken in de Walmart diverse keren onze legitimatie moeten tonen, toen we bier en wijn wilden kopen. Wij, met onze oude koppen van 58 en 61 vinden dat natuurlijk een compliment!

Overnachting:   KOA Flagstaff – USD 44,38

Mijlen: 70   weer: zonnig en warm - 's nachts koud!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan