2 april Grand Canyon - Kingman

Door Jan en Gea - 03-05-2019 21:14

Route 66

Rond 8 uur vertrokken vanaf de Grand Canyon. Via de 64 naar beneden naar Williams. Liepen er zo maar 2 vossen langs de weg.

Bij Williams eerst een stuk interstate en daarna iets voor Seligman de Route 66 op. In Seligman gestopt voor dezelfde winkel waar we in 2015 ook geweest zijn.  T-shirt voor Fedde en mijzelf gekocht. Toen weer verder. De route 66 is ook vrij eentonig hoor, onderweg gestopt bij Hackberry. Een oude bende met allerlei autowrakken met een shop erbij. Mooie foto’s gemaakt en een sleutelhanger gekocht. Het waait weer flink en voor het eerst “Tumbleweed” over de weg zien waaien.

In Kingman aangekomen eerst bij de Subway een broodje en toen langs de Walmart voor hopelijk de laatste boodschappen van deze reis. Daarna naar de Koa Kingman. We stonden nog in het systeem! Alderbassens stuiven hiero. Droog en veel zandstormen ook op de camping. Vanmiddag gezwommen in het bad op de camping en in de hot tub.  De tanks geledigd en gevuld en weer een berichtje op facebook gezet omdat we hier weer verbinding hebben.

Van lange broek naar de kurze hose. Hopelijk ’s nachts ook minder koud.

Overnachting:                   KOA Kingman – USD 47,37 (met korting)

Tanken: 27.65 gallon – USD 73,55

Mijlen: 188    weer: zonnig, warm en veel wind

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan