3 april Kingman - Lake Mead

Door Jan en Gea - 03-05-2019 21:25

Hoover Dam, Radarboot en een onverwachte ontmoeting

Een primeur vandaag. De eerste keer dat we een stukkie tekst maken in de buitenlucht op de Boulder Beach campground nabij de Hoover dam. Mooie camping, geen water en stroom op de plek maar prachtig aangelegd allemaal. Ook eerste keer buiten eten en koffie drinken.

Vanmorgen begon de dag niet zo goed. Gea maakte op de terugweg van het tanden poetsen de buurman wakker. Riep ze naar mij om de sleutel, terwijl ze aan de verkeerde – identieke- camper zat te morrelen. Ik was ineens mijn zonnebril kwijt toen we wilden gaan rijden. Zat ie op mijn hoofd. Nou ja !!!!

Via een highway naar het noorden gereden naar deze camping. Is een first come first served, dus we waren er mooi op tijd.

Ons geïnstalleerd, geld in een enveloppe en kaartje op de plek aan een paaltje en klaar is kees.

Toen naar het visitor center gereden. Ook hier normaal toegang met onze parken pas, die hebben we er dik uit. Daarna naar de Hoover dam. Bij het naderen ervan moet je door een security gate en werden we aan de kant gezet voor inspectie. Klinkt ineens uit een auto naast ons : “Hé Jan en Gea” . Was dat collega Jenneke met haar broer. Die zaten in de buurt dat wisten we maar dan toevallig tegelijk op dezelfde plek is wel een teken lijkt me. Mooi een paar foto’s gemaakt en naar het werk gestuurd.

Daarna retour richting camping. Eerst in een casino snackbar een paar pizza punten als lunch,

Toen vervolgens om 2 uur een rondvaart met een radarboot op het lake Mead naar de Hoover dam. Aardige bezigheid, Lekker in de zon, insmeren , en luisteren naar al die grootse gebeurtenissen.

Tegen 4 uur waren we weer op de camping op onze plek voor quality time. Een biertje/wijntje met hapjes. Morgen de laatste dag naar de Valley of fire.

Overnachting:   Boulder Beach Campground – USD 20,00

Mijlen: 99     Weer: zonnig en warm

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan