Maandag in Vancouver

Door peter_vogelaar - Almost a year ago

Goedemorgen, na een rustige maar iets verlate vlucht, vanwege de staking van de luchtverkeersleidng in Frankrijk, en een rustige vlucht eindelijk in Vancouver. Het is hier lekker reisweer. Zo'n 24 graden celsius en na een taxiritje door Vancouver naar ons hotel, We zijn echt moe. Het hotel is niet meer dan redelijk. Een super bed en bad. Meer heb je toch niet nodig. We gaan maar gelijk weg om over Robson street op zoek te gaan naar een koud biertje. Hebben we echt verdiend. Na een goede maaltijd met water en een biertje lopen we op ons tandvlees terug naar het hotel en duiken er redelijk vroeg in. Na een redelijke nacht, door de diverse sirenes om 04.00 uur klaarwakker. Even in de koffer gekeken of alles mee was, lekker op tijd, We hebben niet echt veel voorbereiding en tijd gehd. Na het ontbijt naast het hotel dat redelijk aangeschreven staat gaan we op pad naar de outlet. Even shoppen. We moeten nog even wat zaken kopen. Daarna gaan we naar Canada Place. We nemen de tijd voor alles maar willen wel veel zien. 

Zijn na het ontbijt naar Canada Place gelopen en zagen daar voor eerst watervliegtuigen opstijgen en landen. Grappig gezicht die vliegtuigjes op het water. Leuk dat wij woensdag ook een rondvlucht geboekt hebben. Na de outlet terug naar hett hotel voor een klein middagdutje. We worden ouder he. Vanavond naar Gastown geweest. Een waanzinnige leuke oude wijk met de beroemde Steamclock. Lekker gegegeten in een lokale kroeg.

 

 

Reacties

Hans Bakker Almost a year ago

Mooi man geniet ervan en niet te veel bier laat dat maar aan mij over. Ik hoorde dat Hope daar komen jullie toch nog. Rambo is opgenomen.

Alinda Almost a year ago

Leuk verslag weer, blijft bijzonder in een paar uur aan de andere kant van de oceaan...
@ Judith, hoe is het met je rug? Veel plezier!!🇨🇦
Groet Alinda

Maaike Almost a year ago

Vlucht is goed gegaan zo te lezen. Veel plezier!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!