8 April. - Moab

Door Etty en Ben - 08-05-2019 21:02

Na het eten doen we nog 1 trail nml. de Hickman Bridge. Het eindpunt is een 133 foot Natural Bridge. Weer een mooie wandeling erheen. Na de koffie en de thee en een stukje van het vruchten taartje vertrekken we richting Moab. De weg over de 24 is lang, dor en er staat veel wind. We rijden door de vlakke San Rafaël Dessert. Deze weg eindigd bij Green River op de Interstate Highway 70. Bij Cresent Junction pakken we de 191 naar Moab. We komen eerst langs de drie parken en dan in Moab. Onze camping, Pack Creek Campground en RV park, ligt nog voorbij Moab. Het duurt even voordat we deze gevonden hebben.

Het is niet de camping waar we vrolijk van worden. Het ziet er wat smoezelig uit, veel vaste bewoners met niet allemaal de mooiste onderkomens. We blijven twee nachten, wel Full-Hookup, maar dat hebben we niet nodig, maar er is niets anders meer over. We waren al gewaarschuwd dat het in Moab wel eens druk kon zijn, dus op zoek naar een andere camping heeft geen zin. We rijden nog naar Arches NP. Zoals iedere keer eerst naar het einde en dan weer terug.

Arches staat bekend om zijn rode rotsen, grillige vormen en zijn prachtige bogen, Arches. We lopen naar de Skyline Arch, aan het einde van de weg. Daarna zien we nog de Sand Dune Arch, de Delicate Arch en tot slot de Double Arch. De zon begint al te zakken en dat geeft mooie kleuren. Aan het einde van de tocht nog een foto van de Balanced Rock. De zon is nu bijna onder, voor fotografen zijn dit de gouden uren. Ik zie het op de gemaakte foto’s terug. Het is bijna donker als we weer op de Campground zijn. Morgen het ander NP en het State Park.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan