Niagara Falls & Cape Cod

Door Marloes Harmsen - 27-05-2019 23:08

AVrijdag stonden de Niagara Falls op het programma. 

Bij het Visitors center hebben we geïnformeerd waar we de camper konden parkeren en al snel stonden we op Goat Island, waar verschillende parkeerplaatsen zijn voor de Falls op Amerikaanse bodem. 

Het was anders dan wij ons voorgesteld hadden. We dachten; je komt aanlopen en je ziet ze, loopt wat rond en that’s it. Maar nee het was uitgestrekt en leuk opgezet. Vanaf Amerikaanse kant kun je naar Horseshoe Falls en American Falls lopen en zie je het vanaf de kant dat het water naar beneden stort. Vanaf de Canadese kant heb je zicht op de watervallen. Vanaf de Amerikaanse kant hebben we Maid of the Mist gedaan. 

Dat was erg leuk! Met dit ticket mocht je ook op het observatieplatform voor een mooi uitzicht over de watervallen.

In de middag gingen we opzoek naar een camping. Memorial Weekend was in aankomst, dus dat kon nog wel eens moeilijk worden. Poging 1; geslaagd! Dat ging wel heel makkelijk. We stonden op een KOA camping ongeveer 15 minuten bij de watervallen vandaan. Een erg mooie en nette camping. 

De volgende dag was een rij dag, tot ergens in de omgeving van de Berkshires, omdat dit geen interessante dag was sla ik dit hier lekker over en gaan we door naar Cape Cod.

 

Ooh want Cape Cod is fantastisch. We kwamen op tijd aan en konden dus ‘s middags nog mee op een whale watching tour vanuit Hyannis. Helaas lieten de walvissen, behalve 1 Minke Whale, zich niet zien die dag. Jammer, maar het was een heerlijke boottocht en het weertje was top. Omdat (bijna) alle Amerikanen dit weekend vrij zijn was het druk op de stranden en lagen er veel bootjes op het water. Een heerlijk sfeertje dus.

Vandaag (maandag) is het Memorial Day. Wij gingen naar Provincetown, helemaal in het puntje van Cape Cod. Wat een leuk plaatsje! Leuke winkeltjes, restaurants, bars én ook nog aan het strand. Erg gezellig. 

Bij de Townhall was een ceremonie voor Memorial Day. Een klein plaatselijk orkest speelde muziek, de burgemeester sprak, een veteraan las een gedicht voor en natuurlijk werden de Pledge of Allegiance en het volkslied niet overgeslagen. Bijzonder om mee te maken.

We zitten nu heerlijk op de camping in het zonnetje, genieten van onze laatste dag op de camping, want morgen leveren we de camper alweer in. ‘S middags gaan we Boston nog in en vliegen we ‘s avonds weer terug naar Amsterdam. Het zit er alweer op, helaas!

Reacties

Dinet 27-05-2019 23:19 {{button-57100}}

Leuk om weer te lezen, geniet er nog even van, goede terug vlucht, Henriette de kids liggen weer lekker in hun eigen bed!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan