Vertrek Schiphol en aankomst in San Francisco.

Door Hans en Jolanda - About a year ago

Op de eerste reisdag 2 mei waren we ruim op tijd op Schiphol nadat we onze auto op P57 mochten parkeren omdat een vriend van ons op Schiphol werkt. Comfotabel en veilig. Met lijn 180 (Cirkellijn Schiphol) binnen 15 minuten bij de Vertrekhal en aan de kiosk ingecheckt.

Erg vlot door de paspoortcontrole en veiligheidscheck  ging gesmeerd. Net aan boord van UA969 begonnen we met 25 minuten vertraging maar dat zou onderweg worden ingehaald, zo werd ons beloofd door de gezagvoerder. Hij heeft woord gehouden. Maar wat een lange reis!!! Zelfs eerder aangekomen op SFO maar daar begon de ellende. We deden er ruim 2,5 uur over om door customs te komen. Dat lot is iedereen beschoren. Te weinig personeel en te omslachtige en dubbele procedures maar je doet er mooi niets aan. Toch maar het beste er van gemaakt en een houding van: je bent op vakantie, relax…..Als je op SFO vliegt als tussenlanding, hou hier dus rekening mee. Je krijgt op een binnenlandsde vlucht geen enkele voorrang als je je aansluiting dreigt te missen....

Met de BART (metro) binnen 25 minuten naar Powelstreet station en ingecheckt in ons hotel The Park Central. Duur maar wel van een goed niveau. Overigens alles is duur in San Francisco maar als je een beetje handig bent en je stelt niet te hoge eisen aan het eten komt het allemaal wel goed.

vertrek op 2 mei 2019 om 14.55 met UA968;;

 

Economy met meer dan voldoende beenruimte en goede service aan boord.

The park CentRal Hotel is duur (maar dat zijn zo'n beetje alle hotels in SF) maar wel erg comfortabel en lekker downtown. Goede bedden. Neem eem hoge etage,vanaf 19e, dan heb je weinig tot geen last van verkeerslawaai. Je wandelt zo overal heen. Stad is compacter dan je denkt. Maar eerst lekker slapen.

Uitzicht vanuit ons hotel.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!