Dag 1-3: Chicago

Door Monika - 28-07-2019 13:24

Afgelopen donderdag kwamen we aan op O'Hare international airport. We zijn met de blue line metro naar ons hotel gegaan. Prima te doen. Ons hotel ligt aan North Michigan avenue en 'alles' is in de buurt. 

Donderdag was een lange dag, dus na een korte wandeling langs de Chicago river zijn we gaan eten. Millenium park met de bean was vlakbij. Dit hebben we bekeken en we zijn even blijven hangen bij het gratis concert in het park, waarna we op tijd zijn gaan slapen.

De volgende ochtend waren we allevier om 6 uur wakker, zonder jetlag. Ontbeten en op naar de architecture boottocht. Aanrader! Doen als je hier bent! Toen de stad verder bekeken, alles lopend, goed voor de compensatie met cheesecake eten. 's Avonds laat hebben we vanaf 360 Chicago Observationdeck de verlichte stad van bovenaf bewonderd. Met een Sun en Starsticket kun je overdag en 's avonds naar boven. Ik heb in NL al tickets besteld, dus we hoefden niet in de rij te wachten.

Zaterdag gingen we dus weer naar 360 Chicago. Het is heel leuk om dezelfde oriëntatiepunten in de nacht en overdag te spotten en te vergelijken. Vervolgens zijn we op verzoek van onze jongste zoon naar het Museum of Contemporary Art geweest voor de tentoonstelling van Virgil Abloh (off white). Bijzondere kunstenaar/ontwerper.

Daarna zijn we naar Old town gegaan, waarbij we in Lincoln Park een vintage baseballgame in het park zagen. We hebben gezwommen in Lake Michigan en de avond afgesloten met de vuurwerkshow.

Chicago is geweldig! We hebben genoten hier.

Reacties

Rob Besse 28-07-2019 17:00 {{button-58941}}

Mooie start van jullie trip, we gaan jullie volgen . . . . heeft Aldo al een 'Chicago Hot Dog' gesnoept?
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan