Dag 10, bestemming Taos

Door Monika - 04-08-2019 15:25

Wat een heerlijk hotel hadden we in Amarillo. Na het fantastische ontbijt gaan we op pad. Vandaag hebben we de langste rit van deze reis voor de boeg.

De Cadillac ranch is wel aardig en ook wel een vaste stop op deze route, hoewel het nooit onderdeel van de route 66 is geweest. De jongens komen er niet eens de auto voor uit...

Dan bereiken we midppoint in Adrian. En wie treffen we daar? Onze Californische 'vrienden' Ken en Brenda! We nemen gelijk afscheid, want wij gaan nu afwijken van de route, richting Noorden. 

Na Tucumcari, dat blijkbaar leeft van de toeristen en waar alles draait om route 66, lunchen we bij de blue hole in Santa Rosa. En nu geen stops meer, we gaan naar de Rocky Mountains.

In New Mexico, waar we inmiddels zijn, zien we mesa's (platte bergen), velden, bossen en bergen.  Kort voor Las Vegas NM barst een onweer los en rijden we een stuk in de regen. De rit is erg lang en we vragen ons af of Taos voor ons wel had gehoeven en het de tijd en moeite waard is.... 

Het hotel is in lokale adobe stijl, dat is een enorm verschil met waar we vannacht sliepen, maar heeft ook zijn charme. We dineren in het hotel en gaan vroeg naar bed.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan